miste / få vekter

Fem (5) måter å unngå ferievekst

Anonim

Unngå Holiday Weight Gain

Selv om du har overmenneskelig viljestyrke, er ferie sesongen utfordrende for deg. Å holde seg på sporet kan virke så skremmende, du føler deg som svane i selve eggnogen og sende din nåværende fornuftige rutine til dvalemodus før nyttår. Men som alle vet, forsvinner pounds ikke i kombinasjon med dekorasjonene. Og ingen vil gjerne starte det nye året fra hullet, kroppslig.

Ferien. Det betyr utallige festligheter som er fulle av mat, familie, venner og moro.

Og mat. Nevnte vi maten?

Ja, det er mat sesong. I flere uker vil du bli omgitt av høyder av potetmos og pund av kake som kan friste selv den mest dedikerte diett. Sikker på at de kommende ukene skal fylles med glede og muntre, men for de som prøver å gå ned i vekt, kan ferien vise seg å være svært stressende. I tillegg til de mange skremmende måltidene vi står overfor, er de ekstra timene som tilbys, sikkert å legge seg i noen treningsrutine.

La oss innse det - til den store ballen faller i Times Square, blir det nesten umulig å fokusere på kosttilskudd. Det er derfor vi foreslår at du slapper av og nyter deg selv denne sesongen. Gi deg selv tillatelse til å feste. Ikke bekymre deg for å kaste pounds i løpet av de neste ukene. Endre dine vekttapsmål i løpet av ferien slik at de er mer realistiske. Du blir ikke skuffet.

Måter å unngå ferie vektøkning

1. Del, ikke fratatt:
Når du setter deg ned til et stort feriemåltid, er det greit å prøve det som ser velsmakende ut; bare ta en halv del av maten du vil ha. På den måten kutter du på inntaket ditt og nyter fortsatt ferieferiene.

2. To smakproever:
Når du lager mat for ferien, hold hånden din fra å gå automatisk til munnen din. Begrens smakstestene dine til to. Det er nok å vite om dine godbiter er gode uten å spise for mange ekstra kalorier. Hvis du fortsatt trenger å smelte mens du lager mat, hold sunn snacks, som gulrøtter eller druer, i nærheten av blandeskålen.

3. Hold på Movin ':
Prøv å inkorporere litt tilsatt aktivitet i ditt ferieansvar. For eksempel, parkere lengre unna butikkene når du er på vei for din shoppingfeni, og ta trappene i stedet for en heis eller rulletrapp når det er mulig.

4. snakk om det:
Husk at du ikke er alene. Det er mange Thrivers som håper å se sin vekt denne sesongen.

Å spise mindre porsjoner og holde aktiv er nøkkelen til å holde vekten din gjennom helligdager.

5. Tenk før du spiser

Bare fordi din medarbeider brakte inn sin berømte chokolade peppermynte bark betyr ikke at du må spise den før du føler deg syk. "Mange kvinner tror de må passe inn i alle sine favorittretter nå, fordi ferien bare kommer en gang i året, " sier Richter.

Før du kommer til en godbit, slutte å spørre deg selv hvor sulten du er - og om du virkelig vil ha det. "Påminn deg også om at det vil være mange andre muligheter til å hengi seg hele sesongen, " sier hun. Hvis du allerede er full, men ikke kan bære for å passere de godbitene, bør du vurdere å ha bare en liten smak eller lagre dem for en annen dag.