sykdommer

Fem urter som hjelper til å behandle influensa

Anonim

Urter som hjelper til å behandle influensa

I mange år har Echinacea blitt brukt til å behandle kroppsinfeksjoner som forkjølelse, influensa, slangebitt og sår. Det kan også senke veksten av svulster. University of Maryland Medical Center identifiserer urtens evne til å lindre smerten og betennelsen forårsaket av infeksjoner. Men den beste medisinske egenskapen til Echinacea er dens evne til å stimulere kroppens immunsystem. Ekstrakter av urt brukes til å bekjempe hyaluronidase, et enzym som bryter ned kroppens forsvarssystem, noe som gjør kroppens immunitet mer effektiv og sterk mot influensa. Urten øker også produksjonen av hvite blodlegemer i kroppens effektive forsvarssystem.

ingefær

Ingefær anses å være en av de beste urte rettsmidler mot influensa fra orienten. Denne botaniske planten har tradisjonelt blitt brukt til å behandle forskjellige forhold som fordøyelsessykdom, vanlig influensa, smertefulle menstruasjonskramper og andre influensasymptomer. Det har også en sterk anti-inflammasjonsegenskap. Ingefær har en sterk immune booster egenskap som bidrar til å bekjempe ulike typer infeksjoner. For forkjølelse, er ingefærte talsatt som det beste urtemiddelet i ayuverdic og kinesisk medisin. Å ta ingefær som urtete vil gi kroppen et immunforsvar med sine antivirale forbindelser som er best for å behandle influensa.

Eucalyptus

Eukalyptus er svært vanlig som et urtemiddel mot hoste- og koldsymptomer. Dess urteekstrakter gir kroppen beroligende lindring fra smerte og ubehag, tatt enten som eukalyptuste, en eukalyptusolje tilsatt til vann eller som en salve. Urten er kjent for sin evne til å utvide bronkialrørene og dermed forbedre symptomene på nedfall for å gjøre pusten mye bedre.

andrographis

Urten er også kjent som den indiske echinacea på grunn av sine medisinske egenskaper som ligner Echinacea-urt. Det er en tradisjonell urt brukt til å behandle bihulebetennelse og andre luftveisinfeksjoner i India og Asia, og har blitt en del av Ayuverdic medisin. Det er kjent for sin evne til å redusere symptomene på smertefulle halser, feber, hodepine og hoste. Andrografier kan forkorte varigheten av gjenopprettingstiden fra influensa enn den konvensjonelle antiviralmedisinen Amantadin can. Å ta Andrographis-urt kan også redusere risikoen for at infeksjonen utvikles med alvorlige komplikasjoner.

ginseng

I Øst-Europa brukes ginseng som en urtebehandling for å forebygge ulike typer infeksjoner og sykdommer. Vanlig bruk av urt kan beskytte kroppen mot forkjølelse. Planax ginseng er kjent for å være effektiv for å stimulere kroppens immunitet til å være sterkere og effektiv i å bekjempe virusinfeksjoner som influensa. På grunn av de sterke immunforsterkningsegenskapene som finnes i ginseng, brukes det mye for å forbedre kroppens overordnede immunitet for å hindre ulike typer plager.

betraktninger

Disse urte rettsmidler er kjent som effektive urte behandlinger mot influensa, men den negative virkningen på barn, gravide eller ammende kvinner, i nærvær av andre medisinske tilstander og andre medisiner, er ikke klart fastslått. For sikkerhet og forholdsregel er det sterkt anbefalt å konsultere en profesjonell for å avgjøre om noen av disse urter er trygge eller kontraindisert i din tilstand.