øyne

Fem beste måter å lette problemet med Computer Eye Strain

Anonim

En stresset kvinne som jobber på en bærbar datamaskin

Nesten hver og en av oss har tilgang til datasystem, enten hjemme eller på kontorer, de fleste sitter foran datamaskinen fra begynnelsen av arbeidstiden til sluttid på dagen, vi føler litt belastning i våre øyne, og hvis ikke riktig tatt vare på, kan det føre til øye skader. Noen kommer til og med tilbake fra jobb og kommer hjem for å gå rett og makt på sin bærbare datamaskin for å svare på noen personlige e-postmeldinger som de ikke klarer å svare på mens de er på jobb. For noen også, fra datamaskin til telefon, fra telefon til fjernsyn uten å ha øynene litt hvile. Det er en dårlig ide og dårlige livsstil. Vi bør huske at øynene våre er lyset til kroppen vår hvis noen mister øynene, det er mindre de er i mørket for resten av øynene.

Det finnes måter å bekjempe denne øynene på, og det er formålet med dette innlegget. Nedenfor er de beste 5 måtene å lette problemet med øyestamme.

Gjør øyet blinkende en vane: Ofte har vi en tendens til ikke å blinke øynene våre når vi gjør noe seriøst på datamaskinen vår, og dette gir oss stor belastning i øynene våre. Å dyrke vanen med å blinke når man ser på datasystemet, vil ikke bare bidra til å redusere belastningen i øynene, men også gjøre øynene sunne. Hvis du blinker og du ikke er fornøyd med øynene dine, så lukk dem og kanskje hvis det ikke er nok, vennligst bruk øyedråp.

Lær å massasje: Noen ganger, når vi jobber inn fra vår dataskjerm i lang tid, blir vi spente spesielt panne musklene. Bare ta noen minutter til å massere pannen og nakken din. Ikke glem å massere pannen også som er det nærmeste stedet for øynene. Hvis du kan få noen til det for deg, blir det bedre.

Lynnettet om natten: Intensiteten av belysningssystemet hjemme om natten kan legge til problemet med øyenbelastning hvis vi ikke lærer å redusere lynsystemet om natten når vi kommer tilbake fra jobb. Alt du trenger er et forsiktig, mykt lys som ikke er for lyst eller høy intensitet, men lyser fortsatt riktig. Prøv å dimme et lys, eller slå på lampe i stedet for hovedlyset. Du vil se de forskjellige i måten dine øyne føler. Ikke legg øynene dine under belastning av for lite eller for mye lys.

Ta litt hvile når du kommer tilbake fra jobb: Når du kommer hjem, unngå jobber for en periode. Du har jobbet på en skjerm hele dagen så ikke hoppe rett inn i å sjekke e-posten din, eller se på telefonen din eller til og med lese i omtrent en time.

Fem minutter Strategi: Gi deg selv fem minutter, bli komfortabel, lukk øynene, ta av brillene dine hvis du bruker dem, sakke, slapp av og ta dype puste. Bare i fem minutter for å virkelig gi øynene en pause.

Jeg håper disse beste fem måtene å lette problemet med øynene på datamaskinen, vil fungere for deg akkurat som det fungerer for meg her. Ikke glem å la oss høre din tilbakemelding, la oss få vite hva du synes, og hvis du ikke er så klar over denne artikkelen, vennligst bruk kommentarskjemaet nedenfor for å stille oss spørsmål og vi vil svare så snart som mulig. Til da!