miste / få vekter

Fitness Tracker, Kids And Exercise

Anonim

Fitness trackers er ikke bare bra for voksne som er på vekttap planer. Med økende antall overvektige barn over hele verden, er treningsbåndspordere for håndleddet en genial og innovativ måte å motivere den yngre generasjonen til også å bli mer aktiv. Disse treningsapparatene er designet for å hjelpe barna til å bli sunnere og sunnere, samtidig som treningstellingøvelsen er mye moro.

Motivere barna til å bli mer aktive kan være mye vanskeligere spesielt i denne digitale tidsalderen. Heldigvis, med de nyskapende teknologisk innovative treningssporene, er barna mye lettere motivert for å møte opp til den 60 minutters anbefalte fysiske aktiviteten hver dag.

Dette kan inkludere gjennomsnittlig intensitet aerobe aktiviteter som rask gange, eller svært energiske aktiviteter som løping. Det er godt å inkludere intensiv aerob aktivitet på rutinen i minst tre dager i uken. Den viktigste fordelen ved å benytte seg av en treningssporing for å holde barnevakten, er motivasjonen den gir. Det hjelper barna å sette sine mål, få tilbakemelding på hvor godt de har gjort og få belønning for deres suksess. Disse flotte funksjonene øker sin iver for å gjøre mer.

Treningsbåndspor for håndleddband hjelper barna med sunne skritt

Barna blir mer og mer begeistret over treningshåndleddet band. Mange foreldre blir klar over hvordan barna deres plutselig blir interessert i treningssporingsteknologi.

De fleste barna er besatt av treningsspor de inviterer sine venner til å gjøre det samme. Det engasjerer dem på en morsom måte. Barna er begeistret for at de ser på deres slutt på slutten av dagen.

For å virkelig møte opp med barna trenger og fange sin entusiasme, produserer mange produsenter av treningshåndleddbånd flere barnevennlige treningssporingsapparater.

De nylig innførte treningssporene gjør mye mer enn bare telle trinn, men inkluderer overvåkning av barns søvnvarighet og kvalitet. Noen går selv i graden av å generere en graf over aktiv og stillesittende tid. Disse uendelige funksjonene kan hjelpe foreldre til å overvåke deres barns aktivitetsnivå og få barna til å føle seg bra at de har det bra. En ideell treningssporing bør ha en måte for barna å umiddelbart se deres fremgang.

Forvrenger den virkelige hensikten med treningssporing

Fitness tracker må ikke forvandles fra å være sunne verktøy til instrumenter for reprimand, kritikk eller verbalt misbruk av barnet, da dette kan føre til negativ selvbilde og usunn mat som trøstkilde som kan skade vektreduksjonsmålet generelt. Det bør brukes som et belønningsinstrument i stedet for straff. Kid Fitbit

Tips for å få mest mulig ut av barnets Fitness Tracker

  1. Sett pålitelige mål

Ikke overbelaste dem med høye mål de ikke kan møte. Ta det litt etter litt. Å sette et minimalt mål for dem vil øke selvtillit og motivere dem til å gjøre mer

Hvor effektivt er treningssporere til å hjelpe overvektige barn

Kan treningssporere virkelig gjøre en forskjell i barnas kondisjon? En rekke barn vil prøve å bruke treningssporere, men vil raskt bli mindre interessert mens andre sett med barn vil benytte seg av treningssporere, dra nytte av dem, og holde fast i dem på lang sikt og til slutt gjøre det til en vane.

En bevissthet om å spore barnaaktivitetene har vokst de siste årene, særlig ettersom teknologien gjør flere og flere barn levende stillesittende liv og blir overvektige. Forskere har lurt på hvordan effektive treningssporere kan være i å hjelpe overvektige barn å miste vekt og forhindre at flere barn blir overvektige.

Få studier som har sett på den beste måten barna kan bruke sporene på, finnes det noen grunner til å tro at sporere kan være effektive hos barn. Bruken av apper og treningssporingsteknologi kan faktisk overtale barna til å gå på lengre turer, eller prøve nye former for fysiske øvelser. I tillegg trener treningsøktene ofte hele familien inn i prosessen med å være mer aktiv.

Fitness trackers er bra for det som mange mennesker for tiden refererer til som "gamification" av helse. Barna får spille spill de virkelig elsker, mens målet er mye dypere enn å la dem spille engasjerte spill. Målet er fokusert mer på å få dem mer aktive, sunnere og sunnere.

Treningssporere er ekstremt nyttige for foreldre. Det hjelper også medisinske fagpersoner til å ha helseopplysningene til pasientene, spesielt ungdommer.

Bekymringer om å holde orden

Det er stor bekymring for om slitesterke treningssporere er løsningen på barnas daglige trening og generelle helse. Mens noen eksperter tror at gamification av trening er en utmerket innovasjon for moderne barn som er svært tiltrukket av bruken av teknologier, er andre mye mer opptatt av privatlivets fred og farene ved å bruke en enkel tilnærming til en mye mer kompliserte helse- og treningsproblemer for barn og unge.

Hvor mye aktivitet krever barn?

Førskole barn

Barn fra 0 til 1 år, inkludert babyer, må oppfordres til å bli mer aktive med ulike former for trening, inkludert mageøvelse. Fra en alder til fem år bør barna være aktive i minst tre timer hver dag.

For skolebarn:

Skolealder trenger minst 60 minutter med moderat til kraftig aktivitet hver dag. Deres aktiviteter bør omfatte de som øker og styrker musklene og beinene som å hoppe, klatre, danse eller gymnastikk minst tre ganger i uken.

Treningssporere må være aldersgodkjente

Selv om treningssporere kan passe for en rekke barn, burde det være alder passende.

Barn under fem år er for unge til å spore egne aktiviteter. Deres aktivitet og kondisjon burde være morsomt og spillrelatert. En rekke barn i aldersgruppen kan gjerne bruke treningssporere siden det kan hjelpe dem til å bli mer engasjert, se fremgang på nettet og dele det med jevnaldrende og familiemedlemmer. Ikke desto mindre må foreldre og omsorgspersoner overvåke deres barns bruk av slike enheter for å sikre deres personvern og sikkerhet online. De kan bidra til å tolke data for barna sine, gi dem positiv tilbakemelding.

Igjen bør det være tilstrekkelig personvern og sikkerhet for å sikre at barna bare deler det som er trygt for dem og i den utstrekning de vil dele. Det er også mulighet for at barna blir plaget av sine pærer, noe som kan være motiverende for noen og føre til negativ selvbilde for andre.