miste / få vekter

Treningstips for å komme tilbake til formen denne sommeren - Gjør deg klar til å glide inn i din favorittbikini

Anonim

Tømmer tanken på å glide inn i en bikini deg i panikk? Nå er tiden da alle jentene er ekstremt opptatt av deres figur og hvordan de vil se på antrekkene de har på seg. Med en mengde treningsrådgivere som venter på å hjelpe deg med å komme tilbake til form, er det ikke en stor sak å få tilbake din beste bikini-figur. Hvis du tar små skritt mot riktig retning, kan du nå målet ditt ganske enkelt og uten hjelp av en hard og rask regel. Sjekk ut trinnene du kan ta som vil gjøre deg klar for sommeren.

  • Prøv å gjøre en liten forandring og hold deg til den

Lag små mål og prøv å holde fast ved dem. Det kan bare være å eliminere brus fra lunsjen din eller bare rusle rundt i 5 minutter på en dag. Bare prøv å gjøre det oppnåelig og være forpliktet til det. Når du lykkes med å mestre det første målet, kan du fortsette å legge til det. Når du lykkes med å gjøre det du planlegger å gjøre, vil skalaen følge automatisk.

  • Vær realistisk om dine mål

Vi vil alle gjerne slippe 10 pund i en uke, spesielt når sommersesongen nærmer seg, og det er noe veldig vanskelig å oppnå, med mindre du tar noen ekstreme tiltak. I stedet, prøv ditt beste for å miste 1% av kroppsvekten din i en uke, da dette vil være et sunt mål.

  • Se inntaket av kalorier

Ernæring spiller en viktig rolle i kampen mot vekttap, og det betyr ikke at du blir nødt til å beseire over hver eneste bit som du tar. Men du vil definitivt trenger å være klar over det totale antallet kalorier du tar inn. Sørg for at gjennomsnittlige kvinner skal ta i 1500 kalorier om dagen. Derfor må du trene for å brenne maksimale kalorier, slik at du kan holde balansen mellom inntaket og mengden du kan brenne.

  • Spis bare god og sunn mat

Glem alle de fettfrie smørbrødene og de pakkede diettmiddager som de er de som forårsaker at helsen din lider. Husk at grønnsaker og friske frukter er høyere i næringsstoffer enn de andre behandlede måltidene, og de er også veldig rike på fiber som holder deg fullere i lang tid. Deretter er det magert kjøtt som kalkun, som er ekstremt høyt i protein og som tillater deg å brenne mer fett samtidig som det hjelper med å bygge masse.

  • Ikke fjern karbohydrater for godt

Karbohydrater pleier vanligvis å brenne kroppen og hjelpe den i å miste vekt. Husk alltid at alle karbohydrater ikke er laget på samme måte. Hvitt brød, søtsaker og ris er fattige i ernæringsmessige forstand, men brun ris, søte poteter; Stålkutt havre er sunt og deilig samtidig.

Derfor, hvis du følger de ovennevnte tipsene om helsen din, kan du forberede kroppen din til sommer og være i stand til å glide inn i din favorittbikini uten noen hemming. Hvis du er bekymret for å følge et bestemt nettsted, vil fitnessgoals.com gjøre deg klar til sommer.