diabetes pasienter

Bekjemp av diabetes med disse nyttige tipsene

Anonim

Diabetes er en tilstand som mange mennesker må leve med hver dag. For de med diabetes, endres deres liv i det øyeblikket de finner ut at de har tilstanden

.

Å leve med diabetes krever livsstilsendringer for å kunne sikre riktig helse.

En god frokost for en diabetiker er havremel! Vær selektiv, skjønt! Ikke lenger kjøpe den typen som kommer i pouches og har tonnevis av natrium og sukker i det! Kjøp raske havre eller vanlige rullede havre. Generer det hver morgen for deg selv. Topp det med kanel og epler for et smakfullt måltid!

Hvis du leter etter en salig matbit, men din diabetes holder deg tilbake, oppsøk en krukke med oliven! De er en frukt, velsmakende, sunn og morsom å nyte. Du kan kutte dem opp igjen og sette dem i salater, eller til og med på en sandwich! Jeg ønsker å lage en hjemmelaget båtsmørbrød og dryss litt på toppen. Nam!

Å ta i fersk, ikke-bearbeidet mat er en ganske enkel måte for diabetiker å holde vekten i kontroll og blodsukker stabil. Ved å handle bare, finner du utsiden av dagligvarebutikken, og du finner ikke at du er utsatt for behandlet sukkerholdig eller karbohydratbelastet godbit, som kan føre til fristelser.

I motsetning til amming, bryr seg ingen om du skyter opp insulin ved bordet. Egentlig! Ikke gjem deg bort i et bad eller et skap, kom med diagnosen din og ha venner og relasjoner i restaureringen din. Jo mer de vet, desto større kan de støtte deg når du virkelig trenger dem.

Trim transfettene unna diettplanen din hvis du ikke er diagnostisert som diabetiker. Transfett forårsaker kardiovaskulær system sykdom, øker fett rundt midseksjonen, og fører til sunne mennesker som utvider diabetes. Hvis du slutter å spise dette mindre enn sunne elementet, kan du bidra til å redusere sjansene dine for å øke hjerteproblemene tidlig i livet.

Lag en plan for alt du gjør for å bekjempe din diabetes. Programmere treningsrutinen din for uken, og sving det for å holde det interessant. Lag måltidsstrategier slik at du virkelig vet hva du skal spise på en dag, hva du trenger for å hente opp i matbutikken, og hva som skal tines opp før. Dette vil holde deg på sporet og ordnet.

Sodas, ketchup og mange andre behandlet ganske søte matvarer inneholder HFCS sirup15144, så les etiketten overalt hvor du vurderer å kjøpe på markedet, og gi det videre om den inneholder denne ingrediensen. Av og til er denne ingrediensen merket annerledes, avhengig av land hvor du bor. I Canada er f.eks. Høy fruktose mais sirup vanligvis tilgjengelig på matvareetiketter som "glukose" eller "fruktose". ”

Akkurat som forklart før, lever mange mennesker med tilstanden kjent som diabetes hver dag. De med diabetes opplever en forandring i deres liv, da de gjør endringer i mange aspekter av livet deres. Ved å bruke informasjonen i denne artikkelen, kan du håndtere endringene som diabetes bringer.