generell helse

Utviklingen av sigaretter i et moderne samfunn

Anonim

Et tegn på menneskehet har utviklet sig til en stressbremsemekanisme. Sigaretter som er tilgjengelige i varierende styrker og smaker. Både menn og kvinner forbruker det på samme tendens og skader helsen i det lange løp. Tobakk er et farlig stoff og fører til kreft i ulike deler av kroppen sammen med andre luftveissykdommer. Røyking er en avhengighet, og det er vanskelig å komme over det, spesielt i stressende situasjoner. For å begrense en slik situasjon, har produsentene begynt å produsere e-sigaretter. Det kalles også elektroniske sigaretter og vaporizer sigaretter og drives av batteri. Den virkelige følelsen av å bruke e-sigaretten ligner på en ekte sigarett, men det er tryggere å bruke som dødelige kjemikalier assosiert med tobakk filtreres ut.

Funksjonaliteten til e-sigarett

Den røykfri-forbrenningsegenskapen til en e-sigarett er det unike salgsstedet, og brukeren kan røyke uten ekte røyk. I de første dagene ble utformingen gjort for å ligne en sigarrør og var langstrakt i form. Med nyere egenskaper og bedre effektivitet, har utseendet blitt forvandlet til en kulspenne og kan gjenbrukes og påfylles. E-sigarettpatronen inneholder e væske som brenner enheten. De moderne versjonene er automatiserte og brukeren må suge på enheten for å aktivere det samme. Sensoren som er tilstede i enheten skaper en utløser som starter oppvarmingsmekanismen. Varmen produserte videre arbeider på væsken og fordamper den og brukeren inhalerer røyken. Det finnes et bredt utvalg av alternativer på markedet, og brukerne kan velge mellom et variert utvalg av smaker. Smakene kan enten være nikotinbelagte eller nikotinfrie og har blitt innført av mange merker. Merkene sørger for at flytende brennstoff er beriket med glattende elementer som antenner en god følelse i brukerens sinn.

Komponent av e-sigarett

Et stort munnstykke til et varmeelement, en e-sigarett er laget av mange komponenter som fungerer uavhengig, men sammenkoblet. Munnstykket kalles patronen, og det inneholder et absorberende materiale som er drenket i væskeløsningen. Patronen er utskiftbar og er ofte erstattet med dip tips. Dyppespissene inneholder ikke det absorberende materialet og har en annen mekanisme festet til det. Væsken i enheten er plassert på en forstøvningsbrønn som må endres periodisk på grunn av advarselen. Litium-ion-batteriet gjør batteriet og kretsen på enheten og kan lades opp. Batterilevetiden avhenger strengt av forbruksmønsteret og miljøet der det virker. Batteriområdet er den største og mest delikate delen av e-sigarettenheten.

Væskesikkerhet

E-væsken har varierende prosentandeler av nikotin festet til det og til tider kommer også nikotinfri. Målet med væsken er å gi en sigarett som en følelse med forskjellige smaker. De er trygge i naturen og er vanligvis laget av PG (Propylenglykol) og VG (Vegetabilsk Glyserin). Brukeren får en personlig berøring festet til den, avhengig av nivåene av nikotin.