diabetes pasienter

Daglig mat for diabetespasienter

Anonim

Diabetisk måltid

Diabetisk: Hvis du tror å bli diagnostisert med diabetes, er det lik å bli servert en livslang setning for kjedelig, kjedelig mat, tenk igjen. Å flytte bort fra stivelsesholdige, bearbeidede matvarer som negativt påvirker diabetes, kan være det beste som noen gang har skjedd med smakløkene dine. En ny verden av smaker og teksturer venter på deg, og med epidemienes økning av diabetes i det store offentligheten, er det et økende antall oppskrifter og triks som du kan bruke til å gi maten din krydder, knase eller sparke det du ønsker så desperat.

En ny verden av smaker og teksturer venter på deg, og med epidemienes økning av diabetes i det store offentligheten, er det et økende antall oppskrifter og triks som du kan bruke til å gi maten din krydder, knase eller sparke det du ønsker så desperat. Disse nye matvalgene vil være sikker på å gjøre blodsukkermåleren av Dexcom, eller et annet selskap vil neppe være nødvendig!

Ikke glem å lese: Hva er diabetes og symptomer på diabetes?

Diabetisk test

Gulrøtter

Den høye natriumtellingen av slike matvarer forverrer også andre helseproblemer, noe som er en annen grunn til å finne et nytt, knarsomt mat. Velg for gulrøtter når du trenger å munch. Du kan også finne skiver gulrot "chips" i produsentavdelingen din. Begge disse valgene er ideelle for dipping i sunne snacktilskudd, som fersk hummus, for to ganger oppfyllelsen og ernæringen.

Noen i din plassering er for øyeblikket Reading: Ting å se etter i en god tannlege