Tannhelse

Elektrisk tannbørste yay eller nei. - Fordeler og ulemper med elektrisk tannbørste

Anonim

Elektrisk tannbørste yay eller nei. - Fordeler og ulemper med elektrisk tannbørste

Regelmessig, tannbørster får jobben gjort bra når den brukes riktig måte, rapporterte en amerikansk talskvinne Kimberly Harms, DDS. Det store problemet med mange av oss er at de ikke bruker dem på den anbefalte måten, bruk i minst to minutter eller pensel hver tann. Dette er når litt liten ekstra kraft kommer til nytte. En elektrisk tannbørste kan dekke større områder i munnen din i en kort periode som gjør at du kan rense flere overflater i samme mengde. Når du børster med hendene, er du i stand til å ta bare 300 slag på ett minutt. Du kan da få en sammenligning på tusen slag laget med den elektriske tannbørsten og i noen tilfeller flere tusen slag per minutt kraften som er gjort ved bruk av manuell tannbørste.

Pros

Power tannbørster er de beste i rensingen av tennene dine i forhold til manuelle. En nylig utført forskning viste at folk som bruker elektriske børster, har mindre tannkjøttsykdom og plakk. Elektriske børster anbefales på det sterkeste for enkelte mennesker som er fysisk funksjonshemmede. Andre som best passer i bruk av dem inkluderer:

  1. Barn: De vil ha det gøy å bruke dem, og de kan enkelt bruke dem.
  2. Personer med seler: De elektriske børstene kan rense både rundt og i metallbrakettene.
  3. Lette børster: Hvis legen din merker at du ikke fjerner plakk helt med den manuelle tannbørsten, anbefaler de de elektriske børstene.

Ulemper

  1. De er dyre. Manuelle tannbørster er billigere enn de elektriske.
  2. Penselhodene trenger regelmessig utskifting. De kan også føre til noe falsk følelse av prestasjon.

Ulike typer elektriske børster
Det finnes noen få kategorier tilgjengelig i markedet. Deres viktigste forskjell er bevegelsen av børstene. De inkluderer:

  1. Rotary: Hodene hans beveger seg i en sirkelbevegelse på 3000 til 7500 slag i et minutt. En børste hvis hodene veksler retninger, refereres til som rotasjonsoscillering.
  2. Sonic: Den bruker side til side bevegelse med en hastighet ti ganger hastigheten på roterende børster.
  3. Ultralyd: Det er den raskeste sidebørsten og skaper vibrasjoner som løsner plakk.
  4. Jonisk: Børstehode beveger seg ikke. Den har en lav elektrisk strøm som er ansvarlig for tegning av plakk.

Hvor mye må du bruke til kraftpenslene?

Elektriske børster med bortskaffelsesbatterier koster $ 6 til $ 15, mens den oppladbare versjonen har et kostnadsområde på $ 40 til $ 150. Noen versjoner har en ekstra fordel av noen innebygde tidtakere og reiseveske som indikerer når du børsterer hardt. Andre har timere som hjelper deg med å regulere tiden når du børser. De piper etter hvert 30 sekund i 2 minutter for å indikere at du må bytte posisjon til en annen del av munnen. Noen høyteknologiske børster har Bluetooth-tilkobling som sender en melding til telefonen din som viser børstepraksis.

På slutten av alt, betyr riktig bruk av tannbørsten stor betydning. For det andre, akkurat som en bil, betaler du litt ekstra penger for fløyter og klokker. Derfor er elektriske tannbørster gode for tannhelsen.