kvinners helse

Effektive måter å overvinne menstruasjonssmerter

Anonim

Frykter du din månedlige syklus på grunn av smertefulle kramper? Mange kvinner lider av smertefulle perioder, uvitende om effektive naturlige rettsmidler som kan gjøre deres perioder mer komfortable.

Menstrual smerte er hva de fleste jenter går gjennom hver måned i løpet av menstruasjonen. Noen ganger er smerten så uutholdelig at den også kan gjøre en til å bli syk.
Å overvinne denne smerten kan virke vanskelig om ikke umulig, men foruten å ta noen stoffer, er det noen naturlige måter å
overvinne denne smerten.

Effektive måter å overvinne menstruasjonssmerter

(Tweet "Påfør varme til magen med en varmepute eller varmtvannsflaske, eller ta et varmt bad, bidrar til å redusere menstruasjonssmerter # Women #MenstrualPain").

Varme er en svært effektiv metode for å lindre menstruasjonssmerter. Det er # mange forskjellige måter å bruke varmen på underlivet! Prøv å ta en varm dusj. Hvis det ikke virker, kan du kjøpe en varmepute som plugger inn i en stikkontakt dersom du har en dag å tilbringe hjemme på sofaen i løpet av perioden. Eller du kan prøve engangsbruk hvis du sitter fast på jobb. De fungerer mye som engangsemballasje. Bare rist for å aktivere, og hold deg under klærne dine. De er ganske diskrete! Hvis du finner deg selv fast uten en varmepute, kaster du en #bag ris inn i mikrobølgeovnen i noen minutter. Fungerer som en sjarm!

Legge i føtale stilling

Dette kan høres litt gal, men legging i fosterstilling er en måte å lindre menstruasjonssmerter på! Har du noen gang lagt merke til hvordan en liten baby skal trekke bena opp til hans mage når han har magesmerter? Det er fordi kroppen automatisk vet at denne stillingen bidrar til å slappe av mage muskler og lindre smerten litt. Dette kan ikke være effektivt alene, men jeg garanterer deg dersom du dobler det opp med en varmepute eller Advil, eller begge deler, får du gode resultater!

Spis flere grønnsaker

Mørke bladgrønne er en kostholdskilde for magnesium, kalsium og utallige andre mikronæringsstoffer. Disse næringsstoffene er avgjørende for å formidle muskelkontraksjoner. I noen land er mørkegrønne grønnsaker også ansett å være mildt rensende, noe som kroppen trenger i stagnasjonstilstand. Noen grønnsaker som løvetanngrønt (veldig bitter, men veldig hjelpsom) har også en mild vanndrivende effekt, noe som reduserer oppblåsthet.

Prøv en te

Raspberry blad anses å være en mild uterin tonic. Prøv en kopp bringebær blad te hver dag gjennom hele måneden. Den er tilgjengelig på Whole Foods av selskapet Traditional Medicinals. Husk at du leter etter urte-te, ikke bringebær-smaksatt svart te!

Kutt ned på kaffe

Koffein, spesielt fra kaffe, er en kjent vasokonstriktor - det gjør blodårene sammenstrengende. Faktisk kan det føre til at fartøyene som spiser livmoren, tiltrekker seg mer enn de gjør i drikkevann uten kaffe. Hvis du er en diehard kaffedrikker og ikke kan kutte den helt ut, kan du prøve å unngå det bare i uken før perioden og se om du merker en endring.

(Tweet "Koffein, spesielt fra kaffe, er en kjent vasokonstriktor - det gjør blodårene sammenstrengt. Faktisk kan det føre til at karene som matar livmoren for å stramme mer enn de gjør i ikke-kaffedrikkere")