skjønnhetstips

Tørr kroppsboring: Et alternativ for cellulittbehandling

Anonim

Cellulite on Woman Belly

Cellulitt er store bekymringer hos mange kvinner. Men de kan også forekomme for menn. Cellulitt er klumpete avsetninger av kroppsfett i hvilken som helst del av kroppen. De forårsaker dimpling i det berørte området. Selv om det er et naturlig fenomen, resulterer det ofte i mange pinlige og vanskelige øyeblikk.

Har du lest: Trinn på å gi ernæring for en bedre kroppsbygning?

Cellulitt ser ikke bra ut i huden. Mange kvinner kaller det som appelsinskall syndrom eller cottage cheese hud. Cellulitt er vanligvis forårsaket av en rekke årsaker, og de oppstår vanligvis etter puberteten. Noen av årsakene er:

Bilde av Cellulite

  1. Hormonelle endringer . Hormonene antas å være en del av cellulittproduksjonen.
  2. Genetikk . Noen kvinner bygger bare med cellulitt som utvikler seg mer og tidligere sammenlignet med andre kvinner. Dette ville være på grunn av deres gener.
  3. Diett . Ting du spiser kan også utløse måten cellulittform i kroppen din. Mer fett og karbohydrater du spiser, desto mer cellulitter vil sannsynligvis danne.
  4. Cellulitt kan bli verre med røykere og røyking.
  5. Klær. Stramt klær kan også bidra til dannelsen av cellulitt.

Ikke glem å lese: Hvordan bli kvitt kviser med honning

Hvordan cellulitt kan påvirke deg

Hvordan kan du bli kvitt cellulitt

Noen måter å kvitte seg med cellulitt inkluderer en diett av fettfattig mat, frukt, grønnsaker og rikelig med vann. Forbruker mat med fiber kan også hjelpe. En god treningsrutine og unngått stress kan også hjelpe. Fettsuging og fettinjeksjoner er ofte den medisinske prosedyren som vil hjelpe til med å banke cellulitt. Kroppløft og andre injeksjoner kan også hjelpe.

Kremer og lotioner er andre alternativer, men de er mye mindre effektive.

Tørr kroppsborsting er en flott og mye naturlig måte å redusere og forbyte cellulitt også.

Har du lest: Hvordan får du riper av kviser med tannkrem?

Hvordan tørr kroppsboring kan hjelpe

Tørr kroppsborsting vil ikke bare befri deg av din giftige cellulitt, men vil også hjelpe deg med å rense kroppen din også. En sunn kropp vil vise i huden din. Å være sunn betyr glødende, du maskerer noen tegn på aldring for den saks skyld.

Cellulitt og andre normale kroppsprosesser trenger noen ganger ikke å bli ignorert; Det bør tas opp om det allerede påvirker selvtillit. Og hvert skritt du tar, det være seg et personlig middel eller et medisinsk middel, tenk to ganger og tenk klokt. Vet når du skal si ja og gå videre og lær når du skal ta ditt eget personlige valg.

Cellulitt, eller fett eller aldring, har du løsningen i hånden og i bushen din også.