skjønnhetstips

The Do's og Don'ts of a Great Night Out

Anonim

The Do's og Don'ts of a Great Night Out

Det er lett å glemme ting når du er i rush for å komme ut av døren, og glemme noe viktig kan lett ødelegge natten. Slappe av. Ta et dypt pust og bilde hvordan du vil se når du går gjennom dørene til reisemålet ditt. Fikk du bildet? Nå, gjør det skje!

Ikke glem noen viktige ting som mobiltelefon, lader, ID-kort og / eller førerkort og penger.

Bruk fasilitetene før du forlater huset ditt, slik at du ikke blir sittende fast et sted uten toalett. Å måtte finne et bad er ikke måten å starte din perfekte natt ute!

Finn din egen stil

Ha det gøy med det! Har du lyst til å prøve vinge øyenliner eller en varm ny rød mini kjole? Kanskje du har tenkt på å få ut plattformskoene dine. Gå for det! Dette er din natt, og du burde eie den. Selv om du er seriøs om plattformskoene, vil du kanskje planlegge transporten din om kvelden tilsvarende!

Ring noen få venner

Venner gjør alltid en god natt enda bedre. Alle bør ha sin entourage med dem for både moro (og sikkerhet). Gi noen venner en samtale tidligere i uken, og la dem få vite at det er tid for en episk natt på byen. Pass på at alle vet når og hvor de skal møtes, og at alle vil kunne komme hjem - å ha rideshare-appen på telefonen og kredittkortinformasjon som er oppgitt før tid, er nøkkelen til å unngå drikking og kjøring. Planleggingen av møtetiden din og lokasjonen gir mindre kaos.

På den sikre siden

Mobiltelefonen din bør være en av tingene du tar med deg, og sørg for at den er fulladet. Du kan holde det stille hvis planene dine inkluderer en fin middag ute, men det er bedre å ha det og ikke trenger det enn det du trenger og ikke ha det. Hvis du adskiller seg fra vennene dine for en stund, må du sørge for at alle vet å ringe hverandre på en forhåndsbestemt tid for å sikre at alle er trygge og regnskapsførte. Gå over hva du skal gjøre hvis noen ikke sjekker inn på den tiden og har en handlingsplan. Alle vil være mer i stand til å trives hvis de vet de de bryr seg om, er trygge.

Kjenn dine grenser

Ja, det kan være morsomt å drikke, spesielt mens du er ute med venner. Imidlertid liker ingen å måtte babysit sin tilsynelatende voksne venn når de prøver å ha det gøy selv! Skremmer mens du sprawler ut over gulvet er ikke attraktivt, og sannsynligvis sluttet å være morsomt sekunder etter at det skjedde. Med smarttelefoner i alles hender i disse dager kan du også sette deg opp for pinlige bilder for å dukke opp et sted nedover veien. Gjør deg selv en tjeneste og vet når du skal ringe den slutter på alkoholen. Det er noe å si for å ha en liten verdighet. Det går aldri ut av stil.

Se den fyren? Be ham om å danse!

Til slutt vil vi alle se tilbake på et bestemt arrangement og tenke, "Ugh! Jeg burde ha gjort det! ". Vi beklager alltid de tingene vi ikke gjorde i stedet for de tingene vi gjorde. Så, gå videre og ta den sjansen. Du vet aldri hvor det kan føre til, og hvis han sier nei? Det er virkelig ikke verdens ende. Shrug den av og fortsett.

Følg strømmen

Når du prøver å tvinge noe, blir det aldri slik du vil. Det samme gjelder for den perfekte natten ut. Ikke prøv å tvinge en bestemt situasjon eller en viss følelse, og bare la ting skje! Moro og eventyr skje når du minst venter det. Den nye restauranten du har døpt for å prøve stengt tidlig? Ikke freak ut. Sjekk med vennene dine og finn et annet sted å spise. Du kunne nettopp unngått et dårlig tilfelle av matforgiftning - alt skjer av en grunn. Prøv at pizza legger seg nedover veien med biljardbordene i ryggen eller arkaden du pleide å gå til som serverte den humongous tallerkenen av nachos. Du vil bli overrasket over hvor mange ganger såkalte "ødelagte planer" bare setter deg på noe enda bedre!