generell helse

Ulemper med alkohol til kroppen

Anonim

Ulemper med alkohol til kroppen

Fordelene med å spise alkohol er nesten alltid målt når det gjelder drikking moderat. Dette betyr en til to forfriskninger om dagen for gutter og en drink per dag for kvinner.

  • For å minimere risikoen for å skade helsen din hvis du drikker de fleste uker:
  • Menn og kvinner anbefales ikke å regelmessig drikke mer enn 14 enheter i uka
  • spre drikken over tre dager eller mer hvis du drikker så mye som 14 enheter i uka

Det er så mange ulemper med alkohol til kroppen, men vi får vite hva alkohol er

(the_ad id = "6060")

Alkohol, teknisk kalt etanol i sammenheng med alkoholisme, er gjort ved gjæring av glukose i gjær. Den typen alkohol som finnes i alkoholholdige drikker vi drikker, er et kjemikalie som kalles etanol.

Ulemper med alkohol til gravid kvinne

Legene advarer mødre om å slutte å drikke fullstendig hvis de elsker fosteret inni dem. Alkohol har ikke bare en negativ effekt på den personen som drikker den, men påvirker også det ufødte barnet i livmoren.

Har du lest: Gode og dårlige virkninger av alkohol til kroppen

Alkohol reduserer kroppens næringsstoff

Alkohol sulter hele kroppen, inkludert huden, av essensielle næringsstoffer. Jo større mengde alkoholinntak, desto større er mengden næringsstoffer utarmet. Og jo større er kroppene dine åpne for risiko

Årsak Psykose

Ekstreme drikkenivåer (definert som mer enn 30 enheter per dag i flere uker) kan noen ganger føre til "psykose", en alvorlig psykisk lidelse hvor hallusinasjoner og forfølgelse av forfølgelse utvikles. Psykotiske symptomer kan også oppstå når svært tunge drivere plutselig slutter å drikke og utvikle en tilstand som kalles 'delirium tremens'.

Alkohol forårsaker leveravvik

Alkoholisme forårsaker leveravvik, og å ta for mye av alkohol forårsaker leversykdom, som påvirker andre organer i kroppen, mest spesielt huden

Det forårsaker ansikts rødhet

Drikker mye Alkohol forårsaker ansiktsrødhet, spesielt for rettferdige mennesker. Alkohol fører til at kapillærene i ansiktet utvides, slik at mer blod kan komme inn i de små karene.

Har du lest: Hvordan Depresjon kan ødelegge helsen din

Folk som har drukket store mengder alkohol i lange perioder, risikerer å utvikle alvorlige og vedvarende endringer i hjernen. Skade kan være et resultat av direkte virkninger av alkohol i hjernen eller kan resultere indirekte, fra dårlig dårlig helse eller fra alvorlig leversykdom.

Det Aids Depresjon

Alkohol er god i å endre hjernekjemien din og risikere depresjon. En nylig britisk undersøkelse fant at personer som lider av angst eller depresjon var dobbelt så sannsynlig å være tunge eller problem drikkere. Depresjon fører til ulike helseproblemer, og noen ganger presser du deg til døden

Forårsaker hovent ansikt og øyne

Drikker mye Alkohol forårsaker hovent ansikt og hovne øyne som er vanlige etter en natt med å drikke, og de kan etter hvert bli ansiktsegenskaper for tunge drikkere.

Ikke glem å lese: Bedwetting Again? Se store årsaker til bedwetting

Flere sykdommer som kan være forårsaket av alkohol til kroppen er: