generell helse

Handikappede og ute av arbeid: Tips for å komme forbi

Anonim

Forlatt

Det er over 37 millioner amerikanere klassifisert som deaktivert til dags dato. Mange av dem i arbeidsårene (alder 18-64), er ikke i stand til å tjene til å bo i lengre tid - eller permanent. Når tider allerede er utfordrende, øker inntektsfallet til en husstand bekymringer. Det finnes imidlertid alternativer som kan løse noen av de bekymringene som gjør at de blir deaktivert og ute av arbeid litt enklere å takle.

Gjenkjenn budsjettet ditt

Når et funksjonshemning setter deg ut av jobb for en stund, betyr dette at du bor uten inntekt. Utenom din siste lønnsslipp og eventuelle lagrede syke- og feriedager kan du få tilgjengelig, du må overleve på dine besparelser og andre inntekter i husholdningen for å overleve. Å tenke på budsjettet ditt er et nødvendig første skritt for å sikre at du har råd til de bare nødvendighetene.

Begynn med å se på utgiftene dine. Hvis det er kjøp for produkter eller tjenester som kan elimineres, er det best å gjøre det. Dette kan omfatte kutte kabelen abonnement, nedgradering din mobiltelefon dataplan, minimere eller eliminere takeaway og underholdning kostnader, og begrense din shopping. Deretter ser etter måter å spare på utgiftene du ikke kan eliminere. For eksempel søker du etter en ny energileverandør, som gjør hjemmet mer effektivt for å redusere energikostnadene, kjøpe generiske merker og bruke kuponger når du går på dagligvarehandel, og hva annet du kan tenke på.

Nå legger du til besparelser og andre inntekter i husholdningen, avgjør om du har nok til å leve videre til du gjenoppretter? Hvis så, for hvor lenge? Hvis ikke, må du gå gjennom flere alternativer.

File for Disability Insurance Benefits

Sosialforvaltningen gir økonomisk støtte til kvalifiserte søkere som lider av et funksjonshemning som har satt dem ut av arbeidet. Søknadsprosessen krever en rekke trinn som inkluderer, men er ikke begrenset til, fylle ut skjemaer, besøke en lege, samle medisinsk dokumentasjon og følge opp med Social Security Administration.

Siden prosessen kan være skremmende, kan du vurdere å ansette en funksjonshemmede advokat for å hjelpe. Advokatfirmaer, likeMyler Disability, bistår klienter med å fullføre SSDI-søknadsprosessen. De vil gå deg gjennom hvert trinn, slik at du har den nødvendige dokumentasjonen for å øke sjansene for godkjenning. Hvis du imidlertid har blitt nektet SSDI, er en uførhetsadvokat også den beste juridiske ekspert som hjelper deg med å klage.

Selv om uføreutbetalingen ikke vil være noe i nærheten av det du var vant til å tjene på jobb, kan det gi litt hjelp med å gi levekostnadene. Hvis du fremdeles er, men i bind, finnes det andre alternativer.

Se etter gratis programmer

Hvis inntekten din har gått betydelig ned, kan du ha rett til å delta i gratis-statlige og offentlige programmer for å hjelpe deg med å gi ting du trenger. Seksjon 8 Boliger, for eksempel, er et regjeringsprogram som gir boligstøttekuponger til kvalifiserte familier. Mat Frimerker er tilgjengelige for lavinntekt familier og kan gi hjelp med dagligvarehandel regningen. Andre programmer kan omfatte verktøyassistanse, utleiehjelp og rimelig helsetjenester. Din lokale avdeling for helse og menneskelige tjenester skal kunne veilede deg i riktig retning.

nedbemanne

Når du mangler tusenvis av dollar fra budsjettet ditt, kan det være tungt å prøve å ha råd til de samme regningene med mindre inntekt. For å overleve på funksjonshemming, må du kanskje vurdere nedskalering. Enten det betyr å selge hjemmet ditt og få en leilighet, selge den nye bilen eller sette barna i offentlig skole, kan det være nødvendig å eliminere gjeld.

Bli bedre

Recovery er den mest permanente løsningen for å overleve mens du er i funksjonshemming. Med mindre uførheten er permanent, kan du bruke selvomsorgspraksis tøle raskere og komme tilbake på føttene. Fra å spise mat med høyt innhold av vitaminer og næringsstoffer til å trene, gå til fysioterapi, og følge legenes ordre, får du en rutine som innebærer å tilfredsstille dine behov, og vil i hovedsak hjelpe deg med å gjenopprette, slik at du kan komme tilbake til å tjene penger.

Funksjonshemming skjer ofte enn du tror. Selv om du ikke planlegger å bli skadet og ute av arbeid, er det en realitet som kan skifte seg i livet. Mens du blir bedre er den beste løsningen for å overleve økonomisk uten inntekt, finnes det andre alternativer der ute. Arkiveringshemming, strenge om budsjettet ditt og nedskalering, om nødvendig, er alle effektive løsninger som kan redusere stresset du er under.