generell helse

Ulike typer behandlinger for hjertesvikt

Anonim

Akutt hjerteinfarkt

Hjertet kan anses å være motoren som holder blodet beveget gjennom alle vener i menneskekroppen. For at hjertemuskler skal kunne pumpes legitimt, bør den opprettholdes av forskjellige koronarår. Eventuell sykdom eller blokkering av venene kan nekte hjertemuskelen med det grunnleggende oksygen og blodet det trenger for å operere i full og legitim kapasitet.

Et hjerteinfarkt som er medisinsk kjent for å være ekstremt vanskelig for kroppen, er uhindret lokalisert død av en sone i hjertemusklene skapt av obstruksjon av et koronarfartøy. Denne hindringen for blod som beveger seg gjennom en av forlengelsene av koronarbanen, oppstår jevnlig ved en utbrudd av en medisinsk tilstand kalt aterosklerotisk plakk. Blodstrømmen kan være så ekstremt kontraherende eller helt blokkert at et segment av hjertemuskulaturen ikke lenger eksisterer. Selv om det er vanskelig, finnes det noen behandlinger for hjertesvikt.

Hva er hjertesvikt?

Bypass kirurgi: Dette er en av de mest brukte og kjente kirurgiske behandlinger for hjerte og brukes i tilfelle hvor arterien er blokkert, og den må slettes for en jevn flyt av blod til hjertet.

Akutt hjerteinfarkt

Venstre ventrikulær hjelpemiddel: Denne operasjonen hjelper hjertet ditt til å gi blodet i hele kroppen som følge av den naturlige, jevne strømmen.

Hjerteventilkirurgi: I tilfelle hvor hjertets ventiler er skadet, gjør denne behandlingen ventilene i tidligere situasjoner, da de naturlig skal være og hjelpe blodstrømmen til å løpe jevnt. I tilfelle hjertesvikt på grunn av ventilproblemer, kan blodstrømmen bli forstyrret, noe som blir tatt vare på i denne operasjonen.

Forbedret ekstern tellerpulseringsterapi: I utgangspunktet er dette en behandling for kronisk hjertesmerte som skjer på grunn av forstyrret blodstrøm mot hjertet. I denne terapi er mansjettene montert på ytre kropp som fungerer i samsvar med hjerterytmen og gjør blodet regelmessig.

Hjertetransplantasjon: Denne operasjonen er valgt i en slik situasjon hvor det skadede hjertet ikke på grunn av hjertesvikt reagerer på noen behandling eller behandling i det hele tatt og må byttes ut.

Dette er de mest kjente behandlinger for hjertesvikt over hele verden, og anbefales og vedtatt av eksperter i henhold til pasientens tilstand.