diabetes

Diabetes påvirker mer enn bare blodsukkeret

Anonim

Diabetes er ofte misforstått i samfunnet. Vi antar at den er utviklet fordi folk spiser for mye godteri. Vi tror at hvis folk bare aldri er i godteri igjen, ville de ha det bra. Diabetes er mye mer enn dårlig forvaltning av mat, det er kroppens manglende evne til å fungere ordentlig og resulterer i blodsukkerproblemer. Vi har nettsteder, som USAMedicalSurgical.com, som gir standard blodsukker testing forsyninger. Imidlertid vil diabetes angripe ulike andre kroppsdeler og kan forårsake store problemer i det lange løp. De samme nettstedene kan gi deg dine behov for andre problemer, men du må utdanne deg først på vanlige problemområder slik at du kan bekjempe dem tidlig.

Beskytt dine øyne

En av de vanligste bivirkningene av diabetes er øyeproblemer. I de fleste tilfeller svulmer blodkarene og lekker i netthinnen. I mer sjeldne tilfeller kan glaukom være et resultat av diabetes også. Ofte vil høyt blodtrykk spille en rolle, så følg blodtrykket ditt sammen med blodsukkeret. Hvis disse problemene blir ubehandlet, kan det føre til blindhet! Vi vil at du skal se så mye du kan i løpet av livet ditt.

Elske dine nyrer

Nyrene dine arbeider hardt for å opprettholde en sunn kropp, og ikke å behandle diabetes vil føre til nyreskade. Dette tar vanligvis tid å bygge opp, og når det gjør det, vil det slippe avfall og væsker inn i kroppen din i stedet for å utvise dem. Hvis du har høyt blodtrykk og høyt kolesterol i forbindelse med diabetes, har du en mye høyere risiko for nyreproblemer. Overvåkning av helsen din regelmessig med lege og hjemme med medisinske forsyninger er alltid en god ide.

Ikke tap din siste nerve

Nervesystemet er ofte rettet mot diabetes når det er ubehandlet. Pasienter vil oppleve prikking, nummenhet og noen ganger en brennende følelse. Det kan ha en dyp effekt på hverdagen. Det kan gjøre å skrive, skrive og spise vanskelig. Det kan få ekstremt vanskelig sex. Selv vandring kan bli et problem. Nerveskader er ofte et resultat av konsekvent for høyt blodsukker i kroppen, og når skaden er ferdig, kan den ikke reverseres. Det er viktig at du opprettholder et sunt kosthold, hold deg på dine insulinbehandlinger, og rutinemessig trene for å hindre at nerveskade oppstår.

La ting sirkulere ordentlig

Sirkulasjon er et stort problem for mange diabetikere. Det kan være et resultat av nerveskader som allerede har skjedd. Det viktigste er å opprettholde en sunn sirkulasjon i kroppen slik at du kan unngå den fryktede amputasjonen som kan oppstå fra mangel på behandling. Du kan trenge litt diabetic sokker, sko og rutine fotmassasje for å unngå problemet. Selvfølgelig vil testen av blodsukkeret ditt og blodtrykket ditt også hjelpe.

Elsker huden din

Et annet stort problem for diabetikere er karakteren av langsom helbredelse som kan skje. Mindre kutt, blåmerker og blåmerker vil ta lengre tid og kan forlate arr. I noen tilfeller kan pasienten trekke en bakteriell infeksjon mens han prøver å gjenopprette seg fra et sår. Ekstra beskyttelse til kroppen din med band-aids, trippel antibiotika salver og ekstra rensing vil hjelpe diabetiker helbrede i tide og unngå unødvendige infeksjoner.

Se på hjertet

Diabetes og hjertesykdom er nært forbundet, og mange pasienter som utvikler diabetes, vil også utvikle hjertesykdom. Diabetes kan forårsake høyt blodtrykk og er ofte forbundet med høyt kolesterol. Pasienten som utvikler diabetes har en mye høyere risiko for hjerteinfarkt. Det er ekstremt viktig å endre kostholdet ditt og overvåke blodtrykket regelmessig for å forbedre hjertehelsen.

Det viktigste med diabetes er å ta vare på deg selv, slik at du kan minimere effektene og muligens reversere noen av symptomene dine. Ved hjelp av medisinsk hjelpemidler, tar medisiner riktig, opprettholder et sunt kosthold, og trener regelmessig, kan det hjelpe. Ha et nært forhold til legen din slik at de er klar over hva du gjør og for å holde deg motivert i riktig retning. Diabetes trenger ikke å være en endelig setning!