diabetes pasienter

Diabetesrådgivning som alle mennesker bør lese

Anonim

Diabetesrådgivning som alle mennesker bør lese

For å unngå å ha en livstruende infeksjon, unngå å gå barfot utendørs. Personer med diabetes er mye mer utsatt for å utvikle infeksjoner fra mindre skader, og bare å kutte foten på et stykke glass kan bli en stor prøvelse. I stedet, prøv å bruke lette, vanntette sko når du går ute i varmt vær.

Et stort antall mennesker vil fortelle deg at "naturlige" sukker er sikrere for din diabetes enn raffinert sukker. På den annen side er sukker fortsatt glukose. Stegmoren min fortalte meg personlig, jeg vil sette honning på maten min som det kan ordentlig fint

.

feil! Mitt eget blodsukker fortsatt spiked himmel høyt etterpå. Vanligvis dobbeltsjekke de "medisinske" rådene du mottar fra familie og venner når det kommer til diabetes. Diabetesmedisin

Endre hver av favorittmatene dine eller måltidene i stedet for å krysse dem av listen. En av de store misforståelsene om diabetes er at sufferers må følge et mye strengere kosthold. Et flertall tror at de må kvitte seg med favorittretter. Andre mennesker vil fortsette å spise deres favorittmat til tross for hvilken diett de er på. Det beste du kan gjøre er å se på hva du liker å spise, og gjøre substitusjoner. Mange matvarer kan være akseptabelt for diett diett dersom sunnere valg blir gjort i stedet for problembestanddeler.

Hvis du er diabetiker, og du prøver å tenke på en baby, kan du besøke en diabetesforebygging. Kvinner har diabetes kan ha problemer med å tenke eller bære en baby, og disse klinikkene kan gi deg verdifullt råd om mat, kosthold og medisiner for å hjelpe deg med å ha en sunn graviditet.

Å produsere bryteren til høyfibrer matvarer vil redusere eksponeringen for mulig diabetes. Prøv å spise bare fullkorn, de er fulle av fiber som gjør at kroppen din kan fordøye mat uten å få økt blodsukkernivå, noe som akkurat skjer når du spiser det meste raffinerte karbohydratforsyningen (hvitt brød og hvilken som helst type bearbeidet mat)

Husk at selv om graviditetsdiabetes kan gå bort etter fødsel, bør du likevel se på blodsukkeret regelmessig for eventuelle unormaliteter. Mange tror at blodsukkeret automatisk kommer tilbake til normalt etter at du har gitt arbeid og fødsel, men dette er ofte usant.

Omvendt diabetes