Tannhelse

Tannimplantater: er de verdt det?

Anonim

Brutte eller manglende tenner kan få deg til å føle deg mindre trygg, gjøre det vanskeligere å spise din favorittmat, og til og med føre til at du mister jobben. Heldigvis er det en permanent løsning. Tannimplantater har blitt ganske populære de siste årene, men er de virkelig verdt all sprøytenarkoman? Sjekk ut disse fordelene og ulempene og bestem deg selv.

Fordelene ved tannimplantater

Ulempene ved tannimplantater

Kanskje det største problemet med implantater er at de ikke er en rask løsning. Faktisk tar prosessen vanligvis flere besøk over så mange som seks måneder å fullføre. Først må du ha ødelagte tannrester trukket og muligens har beingrafting hvis kjevebenet ikke er sterkt nok til implantater. Deretter må du ha innleggene implantert i tannkjøttet ditt og vente på at de skal brukes til kjevebenet ditt. Først etter at de har smeltet godt, kan tannbjelkene festes. Samlet sett tar tannarbeidet ganske mye tid og kan være smertefullt, noe som betyr at mange mennesker ender med å ta seg av jobben.

En annen stor ulempe er kostnaden. Bare ett implantat koster flere tusen dollar, så hvis du er interessert i et komplett sett med implantater, kan du finne deg selv å se på et regning for titusenvis av dollar. Dette blir verre av at de fleste forsikringer bare dekker tradisjonelle proteser. Fordi implantater fungerer som proteser, anses permanentigheten av dem som en kosmetisk prosedyre av de fleste forsikringsselskaper.

Dommen