seksuell helse

Demystifying skjeden: Vil for mye sex føre til at skjeden min skal strekke seg?

Anonim

Hvis du noen gang har vært bekymret for at det å ha for mye sex eller en velstående partner kan føre til endringer i størrelsen på skjeden din, legger du disse fryktene i seng (så å si). Slår ut skjeden er en svært elastisk del av kroppen som bokstavelig talt "hopper tilbake" til sin preaktivitetsstørrelse ganske effektivt.

Vil for mye sex føre til at skjeden min skal strekke seg?

"Det forblir ikke en bestemt størrelse, " sier O'Connor. "Det endres for å imøtekomme hva som skjer på den tiden."

De mest brukte målinger om størrelsen på vaginas er avledet fra Masters og Johnsons arbeid fra 1960-tallet. De vil ha sett på 100 kvinner som aldri nylig var gravid og fant at vagina lengder, ustimulert, varierer fra 2, 75 til ca. 3, 25 inches. Når en kvinne blir vekket, økte den til 4, 25 cm til 4, 75 tommer bred. Uansett hvor lenge kjønnsorganene er, er det området som anses å være viktig for de fleste kvinners seksuelle reaksjon det ytre en tredjedel.

Hva skjer med vaginal under arousal.

Ikke glem keglene dine

Produkter fra Amazon.com

  • -31%

    Vagifirm Vaginal Stramming Piller - All Natural Herbal Supplement for kvinners seksuelle forbedring, helse, smøring og libido. (1 måneders flaskeforsyning)

    Pris: $ 44.95

    Var: $ 64, 95

<>

Mange OVER-THE-COUNTER-produkter som hevder å stramme skjeden, bruker ting som tørker huden der nede og gjør det føles strammere - men din gynekolog kan ikke gi en tommelfinger-tilnærming, sier Alyssa Dweck, Meters. D., en gynekolog sentrert i Westchester, New York City. "Jeg tror ikke at produkter som har blitt undersøkt nok til å vite om de virkelig jobber, og de kan ha mange kjemikalier som ikke er gode for kroppen din. “