muskler

En endelig guide til å bygge muskel naturlig

Anonim

Når det gjelder trening for bedre helse og trivsel, har mange trenere en person oppmerksom på at de ønsker å se ut. Emballasje på noen alvorlige muskler for å oppfylle kroppsmålene dine kan imidlertid være en utfordring, selv med inspirasjon i tankene. Heldigvis må det ikke være hodepine du må tenke på å sette på muskler. Her er vår guide til å bygge muskel naturlig og la "s" -ordet være der - på hyllen og bort fra treningsstudioet! La oss begynne hvor noen underliggende prinsipper for å bygge muskler naturlig bør: ernæring.

Ernæring. Når du ser etter å bygge muskelmasse, trenger kroppen din utmerket ernæring som inneholder riktig mengde kalorier. Du ville ikke forvente at en plante skulle vokse uten å mate den! Dette betyr imidlertid ikke bekymringsløst kosthold og forbruk av kalorier, men i stedet å spise mer sunne fettstoffer og proteiner. Over 3000 kalorier kan være utgangspunkt hvis du er parret med riktig treningsrutine som kan tilstrekkelig brenne og regenerere disse kaloriene. Ta med mer karbohydrater enn fett, så vel som høyt proteininntak. Dette er vanskeligere enn det høres ut, og ideen er å lære deg hvor mye det tar å vokse - den naturlige måten. Du kan finjustere inntaket ditt senere og justere dietten for å unngå å få fett. Spise er en ferdighet og tro det eller ikke, kroppen din trenger å bli vant til et hyperkalsorisk diett.

Husk at kaloriinntaket ikke vil være det samme for alle. Noen mennesker vil slite med å spise så mye som forventet mens andre vil spise det som trengs, men vil ikke kunne brenne det ordentlig, noe som kan forårsake fettvekt. Men hvis du ikke er en stor eater eller hvis du sliter med å få tilgang til denne mengden kalorier i løpet av din travle dag, så les videre for neste neste tips.

kosttilskudd

Trene