øyne

Debunking de beste kontaktlinsens myter en gang for alle

Anonim

Det er ingen tvil om at kontaktlinser i utgangspunktet har blitt en stift av dagens liv. Dagene for å se universiteter eller arbeidsplasser som er fulle av folk som arbeider med briller, ser ut til å være langt borte. Visst, briller har på ingen måte dødd ut, men det ville være rimelig å si at det nå er mange populære kontaktlinser som kanskje har vært uhørt for et par tiår siden.

Som med noe, med mer popularitet kommer mye mer informasjon. Spesielt i internettalderen, men det er også mye feilinformasjon om kontaktlinser. Noen av disse opplysningene kan være ganske off-putting for folk som aldri har prøvd dem, så i løpet av dette innlegget vil vi se på noen av de beste mytene og debunk dem en gang for alle.

Myte nr. 1 - Kontaktlinser kan gå seg vill bak ditt øye

Dette er en av disse myter at mange mennesker som aldri har hatt kontaktlinser, har en tendens til å frykte. Det er på dette punktet vi bør beskrive øyets struktur.

Det er en tynn membran som går etter navnet på konjunktivene, som dekker det hvite i øyet ditt og dette kobles også til øyelokkene dine. Begge disse fakta er avgjørende; det betyr effektivt at det er et tetning som forhindrer objektivet i å glide gjennom noe gap og arbeider seg bak ditt øye. Det kan bare ikke skje.

Myte # 2 - Du må slutte å bruke sminke før du bruker kontaktlinser

Denne neste myten vil mest sannsynlig appellere til kvinnelige lesere der ute.

Det er absolutt ingen grunn til at noen som bruker sminke, ikke kan bruke kontaktlinser. Problemene har en tendens til å stammer fra mangel på planlegging. Med andre ord, kan en person allerede ha brukt sminke, før du forsøker å sette inn kontaktlinsene sine. Det er nok å si, med så mange produkter på ansiktet ditt, at dette bare ber dem om å gå i øyet og forårsake irritasjon.

Som sådan, bruk bare sminke etter at du har satt inn kontaktlinsene dine. Det unngår at sminke blir forurenset med øyet ditt og kort sagt, problemet er over før det kan til og med begynne.

Myte nr. 3 - Kontaktlinser kan ganske enkelt falle ut av øyet

Med myke moderne kontaktlinser er det et lite stoff bak denne neste myten, hvis vi ruller tilbake klokken, kan noen av de aller første hardlinsene ha falt ut av øyet.

Men etter flere tiår med teknologisk utvikling skjer dette ikke lenger. Materialet som brukes til å danne kontaktlinser, er mye mykere, og det betyr at linsene bare sitter i øyet og har liten sjanse til å falle ut.

Visst, det kan være tilfeller når et objektiv flyr, men dette skjer vanligvis etter at noen har gniet øye i en lengre periode. Det er faktisk veldig uvanlig at en kontaktlinse slår tilfeldig ut, da det er ekstremt vanskelig for materialet å løsrives.