svangerskap

Farene ved svart mold mest spesielt når du er gravid

Anonim

Farene ved svart mugg når du er gravid

Giftig mold eksponering kan føre til abort. Foruten det faktum at dette er en situasjon du vil unngå, bør vi også nevne at komplikasjoner kan dukke opp med graviditeten ettersom kvinnens helse er påvirket. Neseblødning og magesmerter blir ganske vanlige.

Det store problemet med giftig støpexponering er at symptomene lett kan tilskrives noe annet. I noen tilfeller anbefaler leger bare at kvinnen bruker et vekttap diett plan for å øke energi og håndtere tretthet som vises når sannheten er at vi står overfor forgiftning som er forårsaket av svart mold.

Det er veldig viktig at du er forsiktig med muligheten for å bli utsatt for svart mold eksponering når du hører nyheten om at du er gravid. Sannheten er at de fleste som har mold problemer faktisk mistenker det, men de gjør ingenting om det. Siden vi snakker om helsen til både kvinnen og barnet, hvis dette er noe du mistenker, må du umiddelbart ringe fagfolk som kan teste hjemmet. Hvis det oppdages muggtilstedeværelse, må den fjernes helt.

Åpenbart er det mulig å fjerne mugg alene, uten hjelp av en profesjonell. Men siden vi snakker om graviditet, er dette ikke i det hele tatt anbefalt. Det er to grunner til at du ikke bør gjøre dette alene:

  • Den profesjonelle kan garantere at hele støpeinfeksjonen blir fjernet. Det er ikke noe du kan gjøre alene.
  • Fjerning av mugg kan være fysisk utfordrende. Du er gravid, så du bør unngå alle aktiviteter som er for fysisk krevende.

Gode ​​nyheter kommer fra det faktum at svart mugg lett kan fjernes fra absolutt ethvert hjem som er infisert. Dette er ikke en vanskelig prosess. Samtidig er det ganske billig, så du bør ikke bekymre deg for mye om investeringen du skal gjøre, selv om du ikke kan tenke på penger når helsen din og helsen til babyen står på spill.