barn helse

Daglig kroppsernæringskrav

Anonim

Beste Ernæring Mat

Daglig kroppsernæringskrav

Beste Ernæring Mat

Daglige krav til kroppen inkluderer fem stoffer som er karbohydrater, fett, mineraler, vitaminer og vann. Vi trenger disse essensielle stoffene i riktig mengde daglig for perfekt ernæring. Hver av disse elementene er viktig for ulike funksjoner, men vi bør ikke overskride nivået på inntaket av disse matvarene fordi noen av dem har skadelige effekter hvis de spises i stor mengde.
Grunnleggende ting som kroppen krever er karbohydrat som er av to typer; en er enkel og en annen er kompleks. Karbohydrat som er tilstede i sukker, ris, brød og poteter er komplisert Sukkerinntak bør være mindre enn andre matvarer. Så karbohydrat er den essensielle forbindelsen for energibehovet til kroppen. Proteiner kreves for riktig vekst og funksjon av celler, vev og muskler. Vi kan gi protein til kroppen vår ved å spise matvarer, egg, kjøtt og fisk.
Vitaminer er også mest nødvendige for kroppen som bekjemper mange sykdommer ved å forbedre riktig immunsystem. Det holder nervesystemet godt balansert. Mineraler er påkrevd for kroppen for riktig funksjon av mange vitale organer, disse beskytter også mot mange sykdommer. Mineraler og vitaminer som i stor grad finnes i frukt og grønnsaker. Så vi burde spise mer frukt og grønnsaker for et ernæringsmessig kosthold. Disse gjør deg også vakrere med glitrende hud og skinnende hår.

Vektbevisste mennesker tror at fett er dårlig for helse, men kroppen vår krever litt fett daglig, men det bør ikke tas i stor mengde. Umettede fettstoffer er gode for helse. Fett finnes i diettprodukter, fet mat, kaker og kjeks. Til slutt det vi trenger for riktig kropp og helse er vann fordi kroppen inneholder mye vann omtrent 70 prosent.
Drikkevann i stor mengde har mange gode effekter. Vann overfører næringsstoffer, oksygen, og det hjelper også til fordøyelsen.
Så disse er de grunnleggende ernæringsbehovene i kroppen. Før du lager et diettdiagram, hold alle disse tingene i bakhodet og så gå for det. For daglig fysisk aktivitet og treningsøkt spiser forskjellige matvarer med riktig glykogeninnhold. Vi bør også spise mat med fiberinnhold. Så i denne travle verden skal riktig helsetjenester tas vare på med å spise riktig næringsrik mat.