forskning

Kutting ut kjemikaliene: Hvorfor Vaping er å få mer jord i helseindustrien

Anonim

Vaping har nylig eksplodert i popularitet, noe som gjør det til et svært populært emne på helse- og velværewebsider. Dette har medført en viss kontrovers om sikkerheten til e-sigaretter og våpen. Mediekilder og publikum fortsetter å diskutere om våpen er et trygt alternativ til røyking sigaretter, men bevis har overveldende vist at e-sigaretter er mye sikrere alternativ til tradisjonelle sigaretter, hvis de brukes riktig.

Hva er vaping og hva er det for?

Søker etter våpeninformasjon på nettet kan bety å utsette deg for en rekke negative historier som markerer farene og bekymringene om våpen. I virkeligheten har vaping vist utrolig suksess ved å hjelpe folk til å slutte å røyke og bruk av enheten har vist seg å være 95% mindre farlig enn sigaretter. Selv om det ennå ikke er en godkjent FDA-metode for å slutte å røyke, ser brukerne økt suksess når det gjelder å slutte, i motsetning til ikke å bruke noen støttet metode for å avslutte.

Mens sigaretter har 4.000 kjemikalier, inkludert 43 kjente kreftfremkallende stoffer, har vapsjuice bare en håndfull ingredienser som vanligvis blandes med hånden. De fleste vapsjuice inkluderer vegetabilsk glyserin, propylenglykol og smaksstoffer og fargestoffer av matkvalitet. Den endelige ingrediensen er farmasøytisk grade nikotin, som kan variere helt fra en galakse 36 mg per millimeter helt til ingen nikotin i det hele tatt.

Vape penner uten nikotin kan fortsatt gi stor komfort til røykere, da den fysiske vanen kan være en av de vanskeligere elementene å sparke.

Mens det fortsatt er noe negativitet med hensyn til våpen, gjør eksponeringen for mindre skadelige kjemikalier og suksessraten med røykere det til en foreslått enhet for mange helsepersonell og leger.

Hvordan starte vaping