Tannhelse

Kosmetisk Tannlege mot Generell Tannlege: Hva du bør vite.

Anonim

Platinum Dental Surgery (Tannlege kontor i Lagos Nigeria

De fleste av oss tenker aldri på de forskjellige titlene som tannlegerne bruker. Vi slutter aldri å vurdere hvilken utøver som best passer til våre spesifikke behov. Jeg vil gjerne ta et øyeblikk for å dele noen av de store forskjellene, og hvordan de kan påvirke oss, pasienten.

Kosmetisk Tannlege mot Generell Tannlege

God oral hygiene blant barn

Hva slags tannpleieproblemer vil kreve service av en kosmetisk tannlege?

Det er flere prosedyrer levert av en kosmetisk tannlege som ofte tas for gitt. Det var en tid i ikke så langt fortid da vi hadde svært få muligheter for korrigerende tannlegen. Hvis tennene er gule, fliset, ødelagt eller bare dårlig formet, kan en kosmetisk tannlege skape at Hollywood Smile alle vil gjerne ha.

Det er mange fordeler med kosmetisk tannbehandling som grenser på mirakuløs. Finér kan dekke flislagt, gult, en dårlig formet tann med et porselen materiale som vil bli vakkert i mange år. Finér kan monteres og festes på noen få økter.

Tennbleking er en annen prosedyre foreslått av kosmetiske tannkirurger. Selv om denne prosedyren kan utføres på et tannlegekontor, tilbyr en kosmetisk tannlege ofte laserbehandlinger som kan presentere deg med det hvite Hollywood Smile vi alle vil ha. Av og til er finér ikke løsningen på dine munnhelseproblemer. Den kosmetiske tannlegen kan utføre andre prosedyrer som kan oppfylle dine preferanser like bra. La oss si at tennene dine er svekket på grunn av hulrom eller en utilsiktet skade. broer eller implantater. Hvilken prosess tannlegen kan bruke avhenger mye av omfanget av skaden på dine faste tenner. Hvis bare noen få tenner er skadet, kan broer være den eneste reparasjonen som kreves for å gjenopprette bruken av tennene og utseendet på smilet ditt.

Hvis tennene dine er skadede eller for svake for å støtte broer, kan implantater være den beste prosedyren. Denne prosedyren krever at stålposter blir festet til kjeve og deretter blir porselen tennene festet til disse diskusjonene. Denne prosessen gir sterke, attraktive erstatningstenner. Å se at porselen er så holdbart, vil implantatene forbli vakre i lang tid.

Braces er ikke bare for barn noen gang igjen. Mange ortodontister har brukt bånd til å rette og justere barnas tenner i mange år. Nå har det blitt vanlig å se voksne som har armbånd. Kosmetiske tannleger har oppdaget at tennene langsomt kan flyttes fra en stilling til en annen tilrettelegge tennene og omforme deres generelle utseende.

Så det kan være på tide å besøke din lokale kosmetiske tannlege for en kontroll. Du kan kanskje vite hvor enkelt det er å oppnå et vakkert Hollywood Smile.