barn helse

Vanlige årsaker til hørselstap

Anonim

Hørselsforsøkstest

Det menneskelige øre er som enhver annen kroppsdel ​​- for mye bruk, og det kan bli skadet.

Hørselstap er en delvis eller total manglende evne til å høre. Det er forårsaket av mange forskjellige faktorer, inkludert men ikke begrenset til alder, støy, sykdom, kjemikalier og fysisk traumer. Hørselstap har blitt kalt tap av intimitet, for når høreapparatet avtar, er muligheten til å plukke ut en stemme over bakgrunnsstøy en av de første tingene å gå.

Årsaker til hørselstap:

Øreinfeksjoner er sykdommer som vil forårsake væske eller slim å formulere inne i øret. Hvis trykket bygger i øret, er trommehinnen mindre fleksibel enn det må være. Når øret heler, drenerer væskene utenfor øret eller blir absorbert i kroppen.

Har du lest: Årsaker og måter å kurere eksem

Otosklerose er en vanlig årsak til hørselstap. Selv om de tidligere har trodd at det var forårsaket av sykdommer som skarlagensfeber, meslinger og øregangeninfeksjoner, har de faktisk ingenting knyttet til dens utvikling. Det er en arvelig sykdom hvor deler av mellomøret eller indre øre utvikler vekst, inkludert benige svamper. Sykdommen kan være i mellomøret, det indre øret eller begge steder. Det er så mange sykdommer som forårsaker hørselstap, noen av dem er hjernehinnebetennelse, CMV og limør.

Gamle aldre hørselstap

Buildup of Earwax

Ørevoks kan blokkere ørekanalen og forhindre ledning av lydbølger. Earwax blokkering er en årsak til hørselstap blant folk i alle aldre. Dette fører til ledende hørselstap, som vanligvis kan gjenopprettes med ørevoksfjerning.

Alder:

Alderrelatert hørselstap blir oftest verre sakte. Hørselstapet kan ikke reverseres og kan føre til døvhet. Det er også studert at røykere er kjent som å lide av hørselstap enn ikke-røykere. En annen årsak til aldersrelatert hørselstap er at øregangen din kan ha mer voks enn en surfbutikk.

genetisk:

Høy musikk: