generell helse

Klær å bære under en treningsøkt

Anonim

Vi trenger alle en god trening en gang til, som vi krever et bestemt stoff å bære som både er pustende og lett. Hovedformålet med å bruke lyse klær er å la dem suge svetten fra kroppen din, slik at du kan holde temperaturen lav under treningen og holde kroppen avkjølt. Noen andre viktige faktorer er velutstyrte klær i henhold til kroppsfiguren din, dvs. høyde og vekt, og velge en antrekk basert på den type trening eller trening du er villig til å utføre. Noen ganger er det også et utmerket alternativ til å bære ekstra tilbehør som hjelper deg med å tørke bort svette (for eksempel armbånd under en sportspraksis) eller gjøre treningen enklere (for eksempel en lue under utendørs løp i brennende sol).

  1. skjorter

Å velge riktig skjorte for trening er avgjørende. Du må velge løse klær (men ikke for baggy!) Når du er i ferd med å gå på treningsregimet. Stoffet er også viktig å vurdere i dette aspektet. Bruk tekstiler og materialer som polyester og spandex, i stedet for bomull. Bomull er nyttig for lettvektet trening. Derimot; det er ikke egnet for aerobic og andre intense treningsøkter, da det absorberer fuktighet. Dermed kan du føle seg tyngre.

  1. Vektet klær

Noen ganger hjelper vektet klær som vest også å miste vekt og skape utholdenhet under overdreven trening. Det innebærer å legge til ytterligere vekt eller plagg til de eksisterende eller kroppsdelene, slik at hendene er fri for flere muskulære bevegelser. Mens du oppretter motstand under intensive øvelser, kommer også vektede klær med sikkerhetsfarer. Hvis du er villig til å øke muskelbevegelsen eller gå ned i vekt, bør du vurdere dette alternativet, men sørg for ikke å gå for høyt når det gjelder håndtering av belastninger, dvs. velg bare vekten som kroppen din kan tåle.

  1. Bukser

Foruten å være pustende, er det mye mer som kommer til bukser som skal brukes under intensiv treningsøkt. Noen øvelser som å danse og hoppe rundt krever mer elastiske bukser som gir deg mulighet til å slå ut. Ikke vurder materiale som gummi og plast da de stopper svette fra fordamping og holde kroppstemperaturen høy. Både shorts og stretchy bukser går bra for de intensive treningsøvelsene.

  1. Waist Cinchers

Waist cinchers / midje trenere blir stadig mer populært i dag. Disse cinchers hjelper deg å miste mye vannvekt og få den perfekte midjen. De fleste gamle korsetter er laget av bomull eller stålboning, som ikke er så praktisk og komfortabelt som moderne midjefiskere, som består av tynt latexmateriale. Waist cinchers brukes mest for å lette treningsopplevelsen din og gi deg en god holdning til en produktiv treningsrutine. Good Waist trener bør alltid være riktig dimensjonert som for mye komprimert eller høyremonterte dem ville føre til at midjen din blir skadet (og organene dine synes å bli knust!)

  1. sko

Hvis du er ute etter en problemfri og behagelig trening, så sett på valg av fottøy. Et godt sko valg bidrar ikke bare til å forhindre fot- eller ankelskade forårsaket på grunn av intense treningsøkter, men sikrer også en beroligende treningsopplevelse. Man må imidlertid sørge for at han har gjort det rette skovalget. Spesifikke sko som flate sko eller høye hæler er en stor NO-NO når det gjelder å trene. Spesielle sko som joggesko og treningsko er gode generiske muligheter å vurdere, men er vanligvis best for løp og utendørssporter, siden de gir mer stabilitet under en sprint. For vektløft etc., er det bedre å finne sko med mindre-til-no-polstring og en hevet hæl. Det er også for godt å vurdere å få sko fra kvalitetsmerker som Nike og Adidas, i stedet for lokale merker.

  1. Sokker

Sokker kan også gi stor innvirkning på dine daglige rutine treninger når de er paret med sko. Vi tror at med tanke på sokker med en myk pute på bunnen, kan du få litt hendig sokker. Også, velg sokker som gir ekstra tettsittende støtte, det vil si ikke faller av kontinuerlig under treningen. Trene sokker skal også ha mulighet til å puste og tørke bort svette så vel som fuktighet, holde føttene kjølige selv når det er brennende. På samme måte som sko, bør du vurdere å få sokker fra gode sportsmerker, i stedet for de lavkvalitets-ene eller de som ikke passer for intense øvelser.

Konklusjon