generell helse

Fjern disse skadelige produktene fra under vasken din i 2017

Anonim

Begynnelsen av det nye året kalles vanligvis en tid for intens rengjøring og rensing for mange. Men med helligdager like over, kan du lure på hvor du skal begynne

.

Her er en to-til-en avtale som du ikke bør passere opp. Hvis du rengjør noen av de nedenstående elementene fra badskapet ditt, vil det ikke bare hjelpe deg å rydde opp plass, men også hjelpe deg å bli sunnere generelt. Les videre!

 1. Kast babypulveret!

I en søksmål over babypulver tildelte en St. Louis jury en kvinne med over 70 millioner dollar. Saksøker saken var bare en av mange tilfeller der talcum har vist seg å øke risikoen for eggstokkreft hos kvinner. Det finnes andre sikrere alternativer til Johnson & Johnsons talcumpulver. Så gå videre og kaste ut dette, og erstatt det med Burt's Bees Baby Bee Dusting Powder. Eller prøv California Baby Non-Talc Calming Powder eller Avalon Organics Cornstarch Baby Powder. Alle er talkumfrie.

 1. Sjekk på tannbørsteomsetningen

Hvor gammel er tannbørsten din? Hvis du ikke kan huske sist gang du erstattet det, er det nå på tide. Tannbørster har en bestemt holdbarhet på ca 3 måneder. Etterpå blir borstene ineffektive ved å holde tennene rene. Hvis du er noen som har problemer med å huske hva du kjøpte i går, mye mindre alderen på tannbørsten, her er en ide for deg. Neste gang du kjøper en tannbørste, legger du til et klistremerke på håndtaket med datoen da du kjøpte den. Eller opprett en tri månedlig handleliste. Og gjør det vanlig at januar, april, juli og oktober er tannbørste erstatning måneder. Enkelt, ikke sant?

 1. Lag venner med Natural Air Fresheners

Lukten er fint, sikkert. Men inhalerer et dypt pust av kjemikalier? Ikke så mye. Luftfriskere inneholder ofte skadelige kjemikalier, for eksempel 2 5-diklorfenol. Kjemikalier som har vært knyttet til brystkreft, tidlig utbrudd av pubertet og andre forhold. Gå i stedet for naturlige luftfriskere. Prøv en diffusjon av essensielle oljer. For eksempel, en dråpe lavendel i en sprøyteflaske fylt med vann. Rist og bruk som du ville andre fresheners av kjemisk variasjon. Du får gode resultater, uten risiko.

 1. Kan de kommersielle rengjøringssprayene

Kommersielle rengjøringssprayer har de samme problemene som tidligere nevnte luftfriskere. For det første er det overflateirritasjoner, som irritasjon av øynene eller halsen, samt mild hodepine. På et dypere nivå kan enkelte kjemisk baserte rengjøringsmidler imidlertid føre til alvorlige sykdommer.

Det er imidlertid mange sikrere alternativer, men. Her er en liste for å komme i gang med å rense huset ditt ved hjelp av naturlige alternativer.

 • Sitronsaft
 • Bakepulver
 • hvit eddik
 • Hydrogenperoksid
 • Flytende castile såpe
 • Økologiske essensielle oljer

Eller, hvis du fortsatt vil kjøpe noe med industriell styrke, må du se etter Safer Choice-etiketten når du handler. Denne etiketten ble opprettet av United States Environmental Protection Agency. Og rengjøringsprodukter med denne etiketten anses å være sikre for deg og miljøet.

 1. Hair Relaxers Ikke så avslappende etterpå

Hørt om saken mot L'Oréal Optimum Amla Legend No-Mix, No-Lye Relaxer? Produktet hadde lovet et fyldigere hode av silkeaktig hår. Det som ble levert var brudd, hårtap, hodebunnsirritasjon, blærer og brannskader. Og det var ikke bare en forekomst. Det er over 100 000 tilfeller av kvinner som hevder at L'Oréals håravlastning forårsaket hårtap. Moralen i denne historien er mer å gjøre med å gå naturlig enn å kutte et bestemt produkt. Selv om skjønnhetsselskaper har en prosess med å teste produkter, faller ting gjennom sprekkene. Og visse problemer kommer først til lys etter at produktet har rammet markedet. Naturlige alternativer er egentlig det sikreste for de som finner historier som dette bekymringsrike.

Fjern ditt badskap av disse potensielt risikable produktene for et sunnere hjem i 2017.