muskler

Kassa Oppskrift for den beste pre-trening for 2015

Anonim

Oppskrift på den beste pre-trening for 2015

Denne aminosyren bidrar til ikke bare å forbedre kroppens ytelse under treningen, men også muskelens utvinning etterpå. Det betyr at du kan gjøre flere repetisjoner under treningen, noe som gir deg mer bang for treningspengene dine. Hvordan gjør det dette? Ved å øke mengden av adenosintriophosfat, eller ATP, tilgjengelig for musklene dine. ATP er en drivstoffkilde for musklene dine og de mer tilgjengelige butikkene i ATP som musklene dine kan få tilgang til, jo bedre - og lengre - vil de utføre. Citrullinmalat bidrar også til å redusere nivåer av melkesyre i musklene etter trening, noe som bidrar til å redusere muskelsårighet.

betaine

Betaine er en veldig nyttig ingrediens i pre-treningstilskudd, fordi det hjelper til med å øke ytelsen, samt å bygge muskelmasse. Det hjelper også med å styrke utholdenhet og tillate deg å gjøre flere repetisjoner, noe som gjør for en bedre og mer effektiv trening.

Kreatin monohydrat

Kreatinmonohydrat er en annen viktig ingrediens i den beste pre-treningsrecepten. Det øker også ATP-nivåene i kroppen, noe som bidrar til å spenne musklene og øke ytelsen. Det bidrar også til å styrke din samlede styrke under trening, slik at du trygt kan presse kroppen din til trening vanskeligere og mer effektivt.

Hvis du ønsker å få den beste treningen mulig, er det viktig at du starter med en god pre-treningsoppskrift for kosttilskudd. Og for å sikre at du har det ønskede resultatet på slutten av treningsreisen, må du være sikker på at du legger inn de riktige ingrediensene i kroppen din fra begynnelsen. Fordi akkurat som i matlaging, hvis du ikke har de riktige ingrediensene, får du aldri det rette resultatet til slutt.