sykdommer

Årsaker og måter å kurere eksem

Anonim

Eksem er en vanlig form for hudbetennelse som kalles dermatitt som forårsaker at huden blir kløende, rød, hovent og smertefull.

Atopisk dermatitt er den vanligste blant dem. Atopisk refererer til en gruppe sykdommer med en ofte arvet tendens til å utvikle andre allergiske tilstander. Det er en hudforstyrrelse som kan ses hos mennesker i nesten alle aldre om han er et spedbarn eller en voksen.

Det er en tilstand som er vanligst hos spedbarn, og ca 85% av de berørte har en oppstart før 5 år. Det er mer vanlig hos gutter enn jenter. Det er ikke smittsomt men trodde å være arvelig i noen tilfeller. Eksem starter vanligvis i ansiktet etterfulgt av hender og føtter. Eldre barn har en tendens til å bli påvirket i albuen og knekrokene, nakke, håndledd, ankler og føtter. Eksem er i utgangspunktet overaktiv respons fra kroppens immunsystem til en irritasjon. Den eksakte årsaken til eksem er fortsatt ukjent skjønt.

Det finnes forskjellige typer ECZEMA. Noen av de vanligste blant dem er:

1: Seborrheic eksem:

1: Kløe er først og fremst symptom på eksem. Men det betyr ikke at noen slags kløe er eksem. Eksem er ledsaget av flere andre symptomer.

2: Rødhet eller blærer i huden er et annet tegn.

3: Berørte områder ser vanligvis ut til å være veldig tørre, tykkere eller skumle.

4: Det kan være lichenification som er et skinnende, tykkere hudområde som svar på riper.

5: Væske oser når blærene brister og skorpene dannes når væsken tørker.

Årsaker til eksem: