generell helse

Årsaker, symptomer og behandlinger for Meningismus

Anonim

Meningismus har mange forskjellige synspunkter og diagnoser, men noen av dem er mer forståelige enn andre. Som en langvarig effekt av en infeksjon, eller som følge av nakke traumer, er det forståelig, hvis det er uheldig, at meningismus skal resultere. Men noen ganger er årsakene til meningismus litt rart, og ikke hva de fleste ville ha forventet om de tenkte på årsakene til meningismus.

  • Løftevekter - de tungvektige mannlige aktørene i Hollywood bør se ut - en av de mer bisarre årsakene til meningismus løfter tunge vekter. Siden meningismus er en betennelse i meningene, er det mulig at løftevekter bringer det på gjennom dårlig form eller stilling under selve anstrengelsen. Løftevekter avhenger godt av at de kan bruke riktig stilling når de gjør det; å gjøre ellers betyr courting skade. På samme måte kan løfte vekten som er for tung, være farlig av mer åpenbare grunner, ved at folk risikerer å skade seg selv ved å ikke kunne støtte det. Kanskje den belastningen som kommer fra å forsøke å bære all den ekstra vekten som bringer på meningismus, hvor før folk var helt sunne og kunne fortsette å leve sine liv.
  • Alvorlig hoste - hoste er en av måtene som kroppen kjenner seg til utenlandske gjenstander. Hoste er laget for å løsne ting som sitter fast i folks lunger eller halser - det er et naturlig svar på det som skjer. Det er ganske rart at kroppens naturlige reaksjoner burde føre oss til å utvikle noe i tråd med meningismus, men det er et faktum i livet. Hoste kan være skadelig, spesielt hvis folk gjør det når de ligger på ryggen eller canted i en vinkel - det kan være dårlig for deres helse på andre måter siden det er ganske voldelig i naturen.

Symptomer på Meningismus

Hovedsymptomen på meningismus er selvfølgelig hodepine, men det finnes også en rekke andre, besøk Xpertdoxto å få info om meningismus. En stiv nakke er et vanlig symptom. Ofte er nakken så stiv at pasienten ikke klarer å senke haken til brystet. Pasienter kan også lide av fotofobi - følsomhet for lyse eller plutselige lys - muligens som følge av hodepine, men ikke alltid - så vel som andre symptomer som ofte er forbundet med meningitt.

Behandlinger for Meningismus