kvinners helse

Årsaker og hvordan man skal håndtere hyppige gjærinfeksjoner

Anonim

Nesten alle kvinner vil oppleve minst én gjærinfeksjon i løpet av livet. Imidlertid må noen kvinner håndtere dem på en gjentatt mest grunnleggende, som egentlig er et reelt problem. Hvis du håndterer gjentatte gjærinfeksjoner, så sørg for at du tar hensyn til mange av disse tipsene som vil hjelpe.

Hvis du gir et varmt, vått miljø for gjær, vil de trives. Pass på at du ikke tillater fuktighet å henge rundt ditt vaginale område etter at du har tatt et bad eller svømmetur. Det kan også oppstå problemer hvis du ofte bruker syntetiske undertøy. Å legge på undertøy laget av et materiale som bomull, er mye bedre.

(Tweet "Hvis du gir et varmt, vått miljø for gjær, vil de trives.")

Forhåpentligvis blir du ikke så overrasket over å finne ut at ditt vaginalområde er bebodd av bakterier. Du vil ha denne bakterien der nede siden det faktisk vil hjelpe deg med å få en gjærinfeksjon. Hvis du gjør noe for å forstyrre balansen mellom gode bakterier og gjær, kan du utvikle hyppige gjærinfeksjoner.

Antibakteriell såpe gjør faktisk en fremragende jobb som navnet antyder, og vil bidra til å drepe dine gode bakterier. Douching eller bruk av noe annet enn mykt rengjøringsmiddel kan være like dårlig. Selv om du kanskje må slappe av hver gang i et boblebad, bør du ikke bruke duftende salter i den.

Svampinfeksjoner kan også oppstå på grunn av dårlig kosthold. Å spise masse søte matvarer er ikke en god ide. Å gjenopprette balansen mellom gode bakterier og gjær kan gjøres hvis du tar i yoghurt som inneholder aktive kulturer.

P-piller er svært effektive, og derfor er de en av de mest brukte former for prevensjon. Du bør vite at din leveranse kontrollpille kan bidra til problemet ditt. Høy dose piller er vanligvis ansvarlige. Hvis det er mest sannsynlig på en av disse pillene, vil du kanskje vurdere å flytte over til lavdose-variasjonen.

Som du allerede har lært, kan det føre til gjentatte gjærinfeksjoner ved å gjøre ting for å forstyrre den totale mengden. Noen kondomer har spermicider til dem. Disse typer spermicider kan føre til ødeleggelse av bakteriene. Det bør ikke være for utfordrende å bytte til et annet merke hvis det virkelig er årsaken.

Hvis du har helseproblemer, vil du ha en høyere risiko for å få gjærinfeksjoner. Denne risikoen vil være betydelig høy hvis du har en sykdom som HIV. Det kan også forekomme problemer hvis du har diabetes som du ikke kontrollerer effektivt. Lyme sykdom og lupus er to andre problemer som kan føre til gjær infeksjoner.