gamle aldre

Omsorg for din gamle alder foreldre

Anonim

Omsorg for din gamle alder foreldre

En viss grad av uavhengighet fra deres unge og behovet for å sosialisere seg med folk i deres aldersgruppe er en god indikasjon på en sunn mental tilstand. Som med eventuelle helseproblemer i deres alder, kan deteksjon på et tidlig stadium bety en stor forskjell i livskvaliteten. Mer enn helse og livsforsikring, er det viktig at du opprettholder en visuell tilstedeværelse i livet slik de verdsetter din
aktiv deltakelse til tross for hvordan de klager på ting. En kopp på Starbucks eller en god film i helgene går langt. På denne måten kan du aktivt overvåke helsen og tilbringe kvalitetstid med dem også.

Normal 0 falsk falsk falseNO-US X-NONE X-NONE Helse Bekymringer

Det kan være tegn på ytterligere alvorlige psykiske problemer. Hvis foreldrene blir fortapt eller forvirret i kjente miljøer, viser tegn på vekttap som de glemmer å spise (selv om de har god mat hjemme) eller de forlater potensielt farlige elektriske eller brenselapparater på, må de finne omsorg assistanse. Dette er alvorlige indikatorer som faktisk sliter med å leve uavhengig, og forsinkelse av konseptet med å søke hjelp kan være kostbart for deres helse.

Endringer i oppførsel

Det er ikke nødvendigvis uvanlig for eldre foreldre å påkalle hjelpekonceptet, særlig fra sønnen eller døtre, men endringer i deres oppførsel kan være et tegn på at de trenger riktig omsorg. Mens noen atferdsendringer, som irritasjon, sinne og forvirring, kan være ganske et tegn på psykiske komplikasjoner, kan det også være en underliggende årsak til bekymring hvis foreldrene er motvillige til å gå ut eller de ikke lenger ønsker å sosialisere seg med andre. Da det blir stadig vanskeligere å reise og gå ut, blir mange pensjonister trukket i tillegg til anti-sosialt. Denne typen oppførsel kan gi psykiske og fysiske problemer, og å gi omsorg under disse omstendighetene kan sikre at de forblir aktive og i hodet er engasjert med andre.

Forskjellige nivåer av omsorg

Det finnes ulike nivåer av omsorg tilgjengelig for eldre mennesker, og de kan variere fra hjelp fra en deltids karriere til fulltidshjelp. Vanligvis vil eldre foreldre som er vedvarende psykiske helseproblemer, som demens eller Alzheimers, trenge høyere omsorgsområder ettersom tilstanden forverres, og det samme kan gjelde for de som har alvorlige mobilitetsproblemer. Pleiebehov vurderes og leveres av NHS via lokale myndigheter, selv om private omsorgsalternativer kan vurderes. Hvis du er fokusert på dine eldre foreldre fordi de er knyttet til helse- eller atferdsindikatorer, bør du vurdere å se på omsorgsalternativene som er åpne for deg. Bare å få noen til å komme inn i hjemmet deres, et par timer i uka kan gjøre en positiv forandring, og det kan bidra til å forhindre alvorlige fremtidige problemer.