gamle aldre

Omsorgspersoner lindrer sosial isolasjon hos eldre

Anonim

I dag er isolasjon anerkjent som en av de største utfordringene som står overfor mental helse for eldre i Calgary. Eldre vil være forankret i sine lokalsamfunn, ettersom de blir eldre av en rekke årsaker. De har dype sosiale bånd til sine naboer, de deltar på trosbaserte institusjoner i området, og de stole på lokale tjenester som leger, advokater og farmakere som har kjent dem i årevis. Dessverre, når folk blir eldre og mister venner og familie, blir de sårbare for isolasjon. Deres psykiske helse kan også bli påvirket av endringer i mobilitet og inntekt.

Når du kan, er det viktig å ta deg tid til å se og snakke med din eldre elskede. Det kan bety et raskt besøk på en onsdag kveld eller gjøre det tilbake til Calgary for ferien. De er så ivrige etter å høre fra deg som de var da du først flyttet til universitetet. Men bare fordi du ikke kan være der for å ta vare på dem, betyr det ikke at de ikke kan bli hjemme, selv om deres mobilitet blir begrenset. De kan begynne å trenge en hånd med matlaging, rengjøring og komme ut av huset, men det er alt mulig med riktig hjelp.

Det er mange ting å gjøre i Calgary med en eldre foreldre når du besøker. Det er viktig å gjøre ting de elsket da de hadde friheten til å gå ut når og hvor de ønsket. Hvis de verdsatt kunst og kultur, se kunstverkene som Cornelius Krieghoff og Emily Carr på en dag på Glenbow Museum. Hvis de bare elsket byen, kan du se på det på en stille ettermiddag fra vinduet Analog Coffee eller en annen av Calgarys kafeer og restauranter.

Det kommer en tid når faren din trenger hjelp til å leve alene. Du trenger ikke å opprotere ham og plassere ham i et ukjent miljø. Et hjemmepleishjelpemiddel kan oppfylle et bredt spekter av behov, inkludert kompanjonskap og lett assistanse. Hvis du ikke er i stand til å tilbringe tiden du vil ha med din far, kan en omsorgsperson fra byråer som Calgarys Mavencare også hjelpe med transport og eskorte utflukter. De hjelper ikke bare med matbutikk eller til legenes avtaler. De kan ta pappa ut for en tur gjennom parken eller hjelpe ham med sin elskede hage.

Isolasjon kan føre til depresjon og til og med påvirke blodtrykket. Studier har vist at hyppig sosial og intellektuell stimulering er også nøkkelen til å redusere det kognitive tapet som kommer med demens. Calgary helsetjenester fra Mavencare er mer enn bare essensielle. En omsorgsperson vil også bli din elskede foreldres venn. Hvis demens er en faktor, kan kompanjonsbehandling i de tidlige stadiene forsinke nedgang gjennom mental stimulering som brettspill, kort eller til og med videospill. Mavencare vil samsvare med hjemmeomsorgen med foreldrene dine ved å matche hans eller hennes behov med støttearbeiderens ferdigheter og erfaring. De kan til og med imøtekomme mange forespørsler om en støttearbeider som flyter på et andre språk. Hold isolasjon fra å ta over fars fars liv og ring i dag for å få informasjon om bedriftsomsorg.