generell helse

Kan Skinny Jeans drepe deg? Faren i bruk av skinny jeans

Anonim

Kan Skinny Jeans drepe deg? Faren i bruk av skinny jeans

Det er ingen tvil om at iført skinny jeans eller stramme bukser får vi oss til å se så smart og stilig ut, men ser vi på helsemessige konsekvenser av å sette på skinny jeans?

Hvis du foretrekker Russell Brand-tettsittende look, kan du sette deg i fare for smertefulle testikkel- og blæreproblemer, sier medisinske eksperter. Den fasjonable denim kan se bra ut, men det kan forårsake urinveisinfeksjoner, blære svakhet og vridde testikler. Au.

Det er ikke første gang stramt legwear har vært utsatt for helserelaterte advarsler. Andre forskere har identifisert flere tilfeller der pasientene har utviklet smerte eller prikker i lårene etter å ha på seg "stramme nymote lavt bukser". Menn blir advart om at skinny jeans kan føre til vridde testikler. De oppfordres vanligvis til å ha på seg løst underbukser når de og deres partner prøver å bli gravide, sier generalpraktiser, Dr. Sarah Jarvis, fordi høye temperaturer antas å ha en negativ effekt på spermaproduksjonen.

Du bør ikke sette stil før helse fordi helsen din er viktig som du vet at helse er rikdom. Dette er en av tingene du trenger å vite for å holde deg frisk. Jeg er sikker på at menn som ser på tettsittede jeans, men det er viktig at du ikke bringer helsen din i fare.

Nedenfor er helsefare forbundet med skinny jeans.

  • Lavt sædcelle og soppinfeksjoner blir også lagt ned i tettsittende jeans.
  • Stramt monterte jeans forårsaker vridde testikler, blære svakhet, og til og med urinveisinfeksjoner.
  • Menn som setter på tettsittende bukser eller skinny jeans eller undertøy som er restriktive rundt lysken, kan skade deres helse.
  • Bruk av tettsittende klær over en lengre periode kan føre til urinveisinfeksjoner som fører til overaktivitet av blæren.
  • Vridde testikler oppstår når stramme bukser hindrer spermatikkledningen fra å bevege seg fritt, noe som betyr at det vrider og fører til vevdrevet torsjon. Dette avbryter blodtilførselen og krever umiddelbar operasjon for å hindre en gangrenøs testikkel.
  • Tettsittende jeans rundt lysken kan legge ekstra trykk på blæren, men kan også føre til at bakterier avl og komme inn i kroppen som forårsaker urinveisinfeksjoner.
  • Bruk av slanke jeans skaper behovet for å urinere oftere og kan forårsake alvorlig smerte.

For å unngå farlige motekomplikasjoner, sørg for at du forlater rikelig med rom rundt lysken, og at buksene dine og buksene føles behagelige, slik at du ikke blir begrenset på noen måte, sier medisinsk ekspert, Dr. Hilary Jones, til The Telegraph.

Hvis du ikke vet hvorfor du har en blære svakhet noen ganger, gjør du en sjekk på stilen din med jeans eller bukser som fremhevet over at det har en tettsittende bukser som kan føre til svette i blæren. Blære svakhet er mer vanlig enn folk tror.