generell helse

Børste dine tenner på riktig måte vil kreve at du gjør følgende

Anonim

Riktig børsting av tennene dine vil forbedre tennens hygienivå, hvite glitrende tenner gir deg mye trygghet til å smile og snakke offentlig, uten frykt for noen. Du kan ikke bare få sunne tenner hvis du ikke vet riktig måte å børste og ta vare på tennene dine.

Børste tennene dine er svært viktig for å opprettholde kvaliteten på tannkjøttet og tennene dine gjennom hele livet. Dette vil også hjelpe deg med å forebygge sykdommer som er forbundet med et tannproblem. Børsting av tennene er viktig for å opprettholde utseendet og kvaliteten på tennene og tannkjøttet i løpet av livet ditt, og for å forebygge sykdommer og tannforhold. Men er du sikker på at du gjør det riktig?

Patti Smith

Du kan ikke forandre verden; Du kan ikke fikse hele miljøet. Men du kan resirkulere. Du kan slå av vannet når du børster tennene dine. Du kan gjøre små ting.

Måten å børste riktig

Tannbørsten holdes i svak vinkel og bruker korte, lyse og raske slag når du pusser tennene, i motsetning til lengre slag, anbefaler tannlegen det. Du må ikke bruke for mye press på tennene dine, da dette kan føre til problemer med tannkjøttskader og lacerasjoner av tannkjøtt.

Lære å pensle grundig

Det grunnleggende å gjøre for å pusse tennene grundig, er å sørge for at alle tennene dine er tynne og børste riktig. Ikke glem å pusse tannkjøttet i tillegg til området der tennene og tannkjøttet møtes. Dette sikrer at tannkjøttet og tennene er sunne også. Tungen din er et annet sted som trenger å bli grundig børstet slik at bakteriene der kan bli drept og det vil gi rom for friskhet.

Pass på at du bruker riktig verktøy

Bruk fluor tannkrem og en myk tannbørste som passer godt til munnen din. Overvei å bruke en elektrisk batteridrevet tannbørste, spesielt hvis du har leddgikt eller andre problemer som gjør det vanskelig å børste effektivt.

Tanntråd

Pesten rundt tennene våre kan lett fjernes gjennom tanntråd. Til tider når man spiser litt mat, kan matpartikler bosette seg mellom tann og børsting iblant noen ganger ikke hjelpe oss med å fjerne det. Dette er grunnen til at floss er svært viktig for å holde tennene rene og sunne. Når vi flosser, fjernes bakterier og andre bakterier fra overflaten av tennene våre. Bare sørg for at du flosser i minst en gang om dagen.