miste / få vekter

Øk din metabolske hastighet og gå ned i vekt om 7 dager

Anonim

Når det gjelder fettforbrenning, er metabolisme et viktig aspekt og en svært viktig del av et vekttapsprogram. Det vil være et komplett sløsing med tid hvis du prøver å gå ned i vekt før du øker stoffskiftet.

Metabolisme er kroppens prosess som brenner kroppskalorier og omdanner det til energi. Når du er yngre, er det vanskeligere å få vekt fordi muskelmassen lagrer energien, men når du blir eldre, mister du gradvis muskler, og kroppsfett begynner å samle seg. Hvis det fortsetter, vil kroppsomsetningen din også bli redusert. I dette stadiet blir vekttap vanskeligere. Det er imidlertid et detaljert 7-dagers program for å øke stoffskiftet, slik at du kan miste den ekstra vekten og komme tilbake på sporet. Du kan prøve disse sju trinnene på syv dager for å se bedre resultater.

Øk din metabolske hastighet og gå ned i vekt om 7 dager

Metabolisme fungerer akkurat som en bilmotor; Hvis det fungerer effektivt, vil det tjene deg bedre. Ved begynnelsen av 7-dagers programmet må du vite metabolismen din slik at du kan bestemme hvor mye du trenger å forbedre. Det er det første skrittet for å finne ditt fettforbrenningsmål. Du må kjenne dataene som hvor mange kalorier kroppen din trenger i henhold til vekt og alder. Fra det kan du finne ut hvor mye du trenger for å øke stoffskiftet ditt slik at det effektivt kan brenne fett raskt.

Dag nr. 2: Reduser kalorier opp til 100 per dag

For å forbli frisk, er inntak av kalorier viktig fordi de gir energi til kroppens celler. Vi ville ikke være i stand til å bevege oss uten kalorier. Imidlertid er overflødige kalorier ikke ønskelige. Overflødig kalorier blir omdannet til kroppsfett, og overflødig kroppsfett betyr overvekt.

Hvis du er overvektig, må du redusere overskytende kalorier, men hvordan? Den riktige og enkleste måten er å redusere kalorier opp til 100 per dag. Gradvis vil kroppen din justere seg, og stoffskiftet økes ved å brenne ekstra kroppsfett lagret i kroppen din.

Dag nr. 3: Start et protein diett

Du bør holde en begrenset mengde protein på ditt daglige kosthold og spise en liten mengde protein på hvert måltid. Kroppen forbrenner kalorier ved å behandle din konsumert mat. Når du spiser protein, virker kroppen din vanskeligere å bryte ned næringsstoffene. Fordelen er at kroppen forbrenner ytterligere kalorier når man fordøyer protein, og dette bidrar også til å øke kroppens metabolisme.

Du bør inkludere fisk til måltidet to ganger i uka. Laks og kveite er gode valg fordi de består av omega-3 fettsyrer som bidrar til å forbedre enzymer for å hjelpe til med fettforbrenning.

Dag 4: Spis i 3-timers intervaller

Ikke vent lenge mellom måltider. I stedet spise hver 3 timer. På denne måten vil du ta inn kalorier i små biter over hele dagen i stedet for større biter på en gang. For å øke stoffskiftet, må det spise hyppige måltider i små mengder. Hvis du savner et måltid, vil stoffskiftet reduseres, og kroppen din vil mangle næring.

Du bør planlegge å spise et lett måltid hver 3. time. Snacks kan også legges til rutinen for å supplere dine ønsker og balansere kaloriene du trenger for å øke stoffskiftet.

Dag nr. 5: Drikk Iksedrikker

En annen måte å øke metabolismen på er å drikke kalde drikker om morgenen når du står opp. Dette vil brenne kropps kalorier som kroppen din forsøker å øke vanntemperaturen for å matche kroppstemperaturen. Ekstra kalorier kan brennes ved å drikke grønn te, kaffe eller iskjøtt fordi koffein i grønn te og kaffe er kjent for å øke stoffskiftet. Hvis du legger is i vannet, øker stoffskiftet ditt enda mer. Du drikker dem hele dagen og ikke bare om morgenen.

Øk din metabolske hastighet 2

Dag nr. 6: Ta essensielle mineraler

Når du er full etter å ha spist, reagerer kroppen din ved å frigjøre hormonet leptin. Leptin sender et signal til hjernen din for å fortelle deg at du er full og ikke kan spise lenger. Tilstedeværelsen av mineraler som sink bidrar til å redusere sulten din og øke leptinnivået. I flere multivitaminer finner du sink.

Dag nr. 7: Gjør korte treninger

Korte treningsøkter trener musklene og brenner tonn kalorier i løpet av kort tid. Det øker også stoffskiftet.

Denne 7-dagers planen kan virkelig hjelpe deg med å øke stoffskiftet og hjelpe deg å gå ned i vekt på svært kort tid. Selv om det er et 7-dagers program, må du følge disse 7 tipsene hele året for å holde deg i form.

Denne artikkelen angitt måter å øke stoffskiftet på. Mens du skriver denne bloggen, har forfatteren av denne artikkelen funnet First DP Clinics som en pålitelig kilde for å miste ekstra vekt.