miste / få vekter

Den beste Wheys å bygge muskler - raskt!

Anonim

Med alle merkene der ute lovende verden til deg hvis du bare velger sitt produkt, hvordan velger du den rette som vil møte dine spesifikke treningsbehov?

Whey protein anses som langt mer effektivt enn noen annen protein form i markedet, men effektiviteten kan variere mye, avhengig av ingrediensene selskapene legger til det.

Protein er en viktig del av kostholdet vårt og arbeider med å bygge muskler, forbedre stoffskiftet, kontrollere sult og senke blodtrykket. Det er derfor de fleste som er engasjert i fitness og sport, vil gjøre det bedre med et høyere proteininntak.

Her er en liste over beste myseproteinpulver i dag:

1. GNC Pro Performance AMP forsterket Wheybolic Extreme 60

4. Min Protein Impact Whey

Når det gjelder valg av myseproteiner, har du for det meste friheten over merkevaren, type og smake deg, foretrekker. Du kan velge mellom de brede valgene av proteinpulver på Supps R Us for din neste treningsøkt.

Siste tanker

Å ta kosttilskudd i store mengder betyr ikke at du får tilstrekkelig protein og ernæring som kroppen din trenger. Ofte fortsetter vi å skanne produktene, ernæringsmessige fakta, men overse det kvalifiserte sertifikatet eller forseglingen fra mat- og narkotikahåndterer som Halal, GMP, Kosher og USFDA for produktsikkerhet og kvalitet.

Ekstra Tips: Unngå sult ved å ta vassle! Whey protein shakes hjelper deg å redusere sult og unngå bowling-ball mage. Forskere fant ut at blant 28 overvektige menn, de som bruker drikkevarer som inneholder 50 gram valle, hadde redusert nivå av ghrelin, hormonet som forteller hjernen din, er sulten.