kvinners helse

Beste inkontinensbleier for voksne og hvordan bli kvitt voksen nappy utslag?

Anonim

Det er et ubestridelig medisinsk faktum at på grunn av blære eller bekkenproblemer, voksne, inkludert menn og kvinner begge, lider av akutt urininkontinens slik at de trenger på seg bleier som er spesielt designet for dem. Sammen med farge, størrelse, design og materiale, må du også vite om produksjon og utløpsdato når du velger inkontinensbleier for voksne.

  • De beste voksende bleiene kan lett bortskaffes, men det finnes også varianter som kan gjenbrukes. Blødere av god kvalitet hjelper deg med å unngå lukt eller utslipp av væske avføring eller urin i noen form.
  • Det er bleier som lett kan brukes som det er, eller de kan brukes på innsiden av undertøy, for å unngå kløe eller problemer i bevegelse. De beste inkontinensbleierne kommer også i form av undertøy, slik at personen som bærer disse ikke trenger å bruke ekstra undertøy for å skjule urininkontinens.
  • Inkontinensbleier for voksne må velges etter å vite om brukeren er mann eller kvinne.
  • Det er veldig viktig å velge den riktige typen fecal bleie også, som i tilfelle fecal saken sprer seg gjennom undertøy eller ødelegger kjolen, da kan dette være årsaken til unødvendig forlegenhet for enhver person.

Tren kvinne med menstruasjonstusser som dekker ansiktet.

Hvorfor er voksen nappy utslag forårsaket? Hvordan kan de bli overvunnet?

Voksne er generelt ikke så godt i å diskutere problemer knyttet til større urininkontinens, da de føler seg flau for å diskutere disse tingene i det offentlige. For å gjøre saken verre er det også tilfeller der de lider av sår, blemmer og utslett og akne i deres private deler på grunn av urinveisinfeksjon, og på grunn av at væsken kommer i kontakt med huden, og huden blir slitt mot bleiene :

  • Nappy utslett er ingenting annet enn dermatitt eller en betennelse i hudområdet rundt bekkenleddene, lysken og kjønnsorganene, hvor en person lider av små akne, kviser og røde utslett som gir dem en kløefornemmelse.
  • De trenger anti-bakterielle og anti-sopp medisiner eller pulver til å behandle disse former for blekkutslett, ellers kan de også bruke medisinske varianter av inkontinensbleier for voksne.
  • De kan også lide av lyse røde satellittsår som vanligvis finnes på toppen av de berørte kjønnsområdene. Med andre ord kan noen form for bakteriell eller soppinfeksjon føre til små eller store blekkutslett, og de må styres helt fra begynnelsen når et individ ser tegnene på disse utslettene.

Voksen Nappy Rashes

Hvordan motvirke Voksen Nappy Rashes?

Det enkle svaret er å bruke bomullsundertøy og bleier, eller ved å bytte til inkontinensbleier for voksne, som har medisinske egenskaper, eller som er utstyrt med aloe vera eller agurk gel. Bortsett fra disse kan de voksne blekkutslippene også styres av følgende teknikker:

  • Kvaliteten og merket av inkontinensbleier for voksne må velges veldig nøye, fordi hvis de er laget av bomull, så mister de ikke huden, men hvis de er laget av syntetiske materialer, kan det få en skadelig effekt på huden.
  • Inkontinensbleier for voksne må endres regelmessig. De må kastes og ikke rengjøres og slites på nytt. Hvis du føler at huden føles våt, bør du umiddelbart bytte bleie.
  • Du må bruke en personlig rengjøringsmiddel eller såpe som har en normal pH-balanse, og det er ikke grovt på huden din.

Til slutt er det også viktig at du konsulterer en hudlege for å unngå blekkutslett, unngå stekte matvarer, og prøv å ikke dekke området for lenge, da det kan føre til kvelning og blærer i kjønsorganene.