generell helse

De beste bilene for funksjonshemmede

Anonim

De beste bilene for funksjonshemmede

Den syv seters SEAT Alhambra er en stor folkebyrå som tilbyr god plass og tilgjengelighet med sine skyve bakdører (som kan betjenes elektronisk der det trengs) og romslig interiør. Dette gjør det flott for folk med mange typer funksjonshemming, og hvis du ikke trenger syv seter, kan de brettes ned for å skape ekstra oppstartsplass. Billigere enn Volkswagen Sharan, har den fortsatt Bluetooth, klimaanlegg og parkeringssensorer for å gjøre det hyggelig og behagelig for alle sjåfører og passasjerer.

Skoda Octavia Estate

Et annet stort kjøretøy, og en som du kan få økonomisk hjelp til å ha råd gjennom Motabilty Scheme, er Skoda Octavia. Eiendomsversjonen er best for alle med funksjonshemninger, da det gir rikelig med innvendig plass og rom på baksiden for å kaste sammen rullestoler og annet slikt utstyr. Under det er det egentlig en VW Golf, så det gir en god kjøretur under alle forhold.

Peugeot Partner Horizon

Peugeot Partner Horizon er en stilig og kompakt bil med lett baktilgang for rullestolbrukere. Rampen glir bare ut på baksiden og kan brettes opp når den ikke er i bruk. Til tross for det relativt små utseendet er det rikelig med plass til mange rullestoler og scootere, med det velutformede eksteriøret som passer sammen med mange andre kjøretøy på veien.

Volkswagen Transporter

Minibusser tilbyr et godt valg for transport av store familier og grupper av funksjonshemmede rundt. Volkswagen Transporter er et godt alternativ, med fleksible sitteplasser og muligheten til å ta imot mer enn én rullestol om gangen, avhengig av det andre antall passasjerer. Mellom fem til ni vanlige seter kan tilbys, avhengig av antall rullestoler og scootere til stede. Relativt rimelig når du kjøper ny eller brukt, er det et stort utvalg av dette kjøretøyet.

Bestem hvilken av disse kjøretøyene som passer best til din situasjon og ta en titt rundt for å finne det beste verdialternativet på markedet.