generell helse

Bemer magnetiske terapi enheter

Anonim

Pulsed Electro-Magnetic Therapy enheter har eksistert siden 1970-tallet. Det som startet i veterinærmedisin, og var spesifikt for å hjelpe rasehester, har utvidet seg til alle kroker og vinkler i den vestlige medisinske verden, og blitt introdusert til en rekke mennesker og dyrepasienter.

I dag ligner flertallet av magnetiske terapeutiske enheter en typisk yogamatta i dimensjoner, men er litt tykkere for å huse flere flate spiralspoler for å produsere et jevnt elektromagnetisk felt. En frekvensgenerator brukes da til å aktivere spolene for å skape et "pulserende" elektromagnetisk felt.

Magnetiske terapi enheter utviklet og forsket av Bemer brukes til et bredt spekter av plager og dysfunksjoner. Organisasjoner som NASA har forsket og utnyttet fordelene i over et tiår.

Bemer magnetiske terapi enheter kan bidra til å smelte ødelagte bein, forbedre sårheling, redusere smerte og vev hevelse, støtte muskel funksjon, og også å behandle depresjon. Accelerert nerveregenerasjon og økt styrke i sener og ledbånd er også rapportert hos mange individer. Spesifikke sykdomstilstander som diabetes, og myokarddysfunksjon kan også bli sterkt forbedret.

Klinisk bevis viser at pulsmagnetisk terapi reduserer smerte assosiert med traumer fra ulykker, sportsskader, operasjoner og brannsår samt sykdom og degenerasjon. Bemer magnetiske terapi enheter kan fremme redusert inflammasjon, muskel tap etter operasjon, økt bevegelsesområde og raskere funksjonell utvinning. Magnetterapi-enheter forbedrer disse forholdene på mange forskjellige samtidige måter, inkludert mekaniske, kjemiske, elektriske og magnetiske prosesser i kroppens celler.

Produkter fra Amazon.com

 • FIGERM Rød LED lysterapi enhet for smerte lindring av menneske og dyr

  Pris: Ikke på lager

 • Rejuven Light 2.0 LED Light Therapy m / 4 Utskiftelige hodet Anti aging enhet, hudforyngelse, lyser mørke flekker, fremmer kollagen og reduserer rynker og fine linjer (Rejuven Light)

  Pris: $ 79.00

 • -30%

  TENDLITE® Advanced Pain Relief FDA Cleared - Red Led Light Therapy Device - Felles- og muskelavlastning MEDISK GRAAD

  Pris: $ 189.99

  Var: $ 269, 99

 • Acapella DH (grønn) Vibrerende PEP-enhet m / munnstykke, 1 hver

  Pris: $ 36.00

 • Infrarød oppvarming enhet og nå sterkere Ny 7.5W pære med en ekstra erstatning pære Inkludert

  Pris: $ 28.50

 • -18%

  Aleve Direct Therapy - Refill Gel Pads (2 par gelputer)

  Pris: $ 8.89

  Var: $ 10, 86

<>

Ettersom forståelse og forskning rundt disse mekanismene utvides, blir spesifikke krav til feltenergetisk omdefinert, og omfanget av behandlingsbare dysfunksjoner har utvidet eksponentielt.

Som eksponering for luft, vann, sol og tyngdekraften er jordens naturlig produserte PEMF en nødvendig ingrediens for at livet skal eksistere, vokse og utvikle seg. Selv om mange mennesker er klar over at planeten Jorden gir sitt eget magnetfelt, vet de ikke at det har en veldig spesifikk intensitet og frekvens som driver hele livet som bor her.

Jordens elektromagnetiske felt hjelper en fugl navigere, en bjørn dvale, en hval migrere, en myrkoloni å utføre organisert arbeid, og en bi å finne sin bikube. Men mye mer enn det, jordens elektromagnetiske felt, fremdriver livet på jorden fremover og påvirker selve kjernen av eksistensen for alle arter. Elektromagnetiske impulser er ansvarlige for all aktivitet i kroppene våre. De er det som holder vårt hjerte slående og hjernen fungerer.

I hovedsak er våre egne celler svært lik et elektrisk batteri; underlagt ladestatus eller uttømming, og nivåene av forandring mellom disse baselinjene. Når vi er skadet eller syk, mangler vår mobilaktivitet og usunde celler den energien som er nødvendig for å helbrede. For å gjenvinne kroppens naturlige tilstand av helsen, må cellefunksjonen gjenopprettes. Bemer magnetiske terapi enheter oppnå denne restaureringen i den mest effektive og arbeidsløse metoden mulig.