generell helse

Bemer Devices Behandlinger

Anonim

Bemer enheter er resultatet av utallige timer med forskning og testing, innen fysisk vaskulær terapi. Bemer-apparater arbeider ved hjelp av elektromagnetisk overførte stimuleringssignaler som muliggjør bevegelse av blod gjennom blodkar. Denne bevegelsen er kritisk for liv og helse.

Bemer-enheter normaliserer og forbedrer sirkulasjonen for alle som bruker dem. Bemer-enheten er ikke bare ment for syke eller syke, men også folk som ønsker å forbedre sin daglige vaskulære helse. Idrettsutøvere og de som er involvert i sport og fitness, kan bruke Bemer-enheter for vedlikehold og forebygging av skader og overbruk. Hurtigere regenerering og mer effektiv sirkulasjon fører til mer effektiv og mer fokusert opplæring.

Bemer-enheter forbedrer begrenset sirkulasjon i de minste blodkarene, noe som igjen fører til en forbedret selvhelbredelses- og regenereringsprosess i kroppens celler. Dette fremgår av helbredende tid, fysisk og mental energi, og generelt generelt trivsel.

Bare til å begynne med bidrar Bemer-enheter til forbedret makrosirkulasjon (dilatasjon av blodkar), forbedret mikrosirkulasjon (åpning av kapillærene og økning i kapillær blodstrøm), effektivere transport av oksygen til de røde blodlegemer, forbedret cellemetabolisme og en styrket immunforsvar.

Med de 6 betingelsene forbedret, kan kroppens celler nå kjempe de fleste av deres "egne kamper". Resultatet er den etterfølgende forbedringen av mange kroniske forhold.

Bemer-apparatbehandlinger består av 8-minutters økter to ganger daglig, for de mest grunnleggende vedlikehold og gjenoppretting. Brukere har fleksibilitet til å velge mellom seks forskjellige applikatorer, avhengig av hvilke ubehag de ønsker å forbedre. De brukes i personlige og profesjonelle omgivelser. Du kan til og med bruke Bemer-enheter i søvn, med den populære sovemodus.