generell helse

Skjønnhetstips og livredder på hvordan du blir vakker og fantastisk

Anonim

Alle ønsker å forbli vakker så lenge som mulig. Rynker, cellulitt og en dobbel hake er marerittene til enhver kvinne til tross for alderen. Men visste du at det er nesten ingen måte å takle disse problemene når du allerede lider av dem? Du har kun mulighet til å forhindre disse og sette av i noen tiår. Her har du noen skjønnhetstips om hvordan du skal være vakker og forlenge det unge utseendet for en måned på søndager. Du vil finne ut hvordan du blir vakker i hverdagen, selv hjemme (noe som er ganske viktig, spesielt hvis du er dating og deler en leilighet).

La oss være attraktive, flotte og sunne! La oss gjøre våre relasjoner vakre. Ønsker du ikke noen du er dating for å tilbe deg?

  1. Du er hva du spiser

Det er et velkjent faktum, men hver av oss har spesiell smak i mat, noen ganger dårlig humør og ingen tid til å lage mat og spise bare de produktene som nærer og gjør ingen skade for kroppen vår. Hver person bør spise grønnsaker, frukt, meieriprodukter, kjøtt og fisk minst en gang i to dager. Det er ikke nødvendig å gå tilbake til skolen og fortelle deg hundrevis informasjonen om vitaminer, solgte mikroelementer og så videre. Ikke desto mindre, husk at ansiktet ditt er speilet til hele kroppen din og alt du svelger. Hvis det er fylt med hurtigmat, stor mengde søtsaker og andre unødvendige ting, ikke lurer på hvor du har så mange finnker og hudormer og hvordan du kan bli kvitt dem.

  1. Drikk mye stille vann

Vann fjerner giftstoffer, undertrykker appetitten naturlig og hjelper kroppen til å metabolisere fett. Derfor er vann en naturlig renere av kroppen din, som er bra for huden din og den generelle tilstanden. Det har skjedd en diskusjon om hvor mye vann et menneske skal drikke om dagen nylig. Men nå kan du enkelt finne de spesielle kalkulatorene på nettet som hjelper folk å definere sitt daglige vanninntak og tidtakere som påminner deg om å drikke.

  1. Få nok søvn

Det er enkelt. Hvis du vil være vakker og sunn, er sju eller åtte timers søvn obligatorisk for deg. I tillegg får du bedre humør, immunitet, minne. Tro meg, alt som tar bort søvnen din, uansett om det er en jobb, dating, en sexy partner, relasjonsproblemer, en film eller studier, er ikke like viktig som helsestaten din i fremtiden. Dager, måneder og år vil passere, og du vil angre å kaste bort så mye tid på en slik tull. Planlegg dagen din, slå av datamaskinen og gå til sengs en time tidlig i kveld.

  1. Fukt huden din før du legger deg til sengs.

Sett den fuktighetsgivende kremen på ansikt, nakke og hender. Tørr hud har en tendens til å bli eldre raskere. Glem aldri hendene, fordi de er første bevis på alderen. For å være disiplinert og hold deg til denne nyttige regelen, legg røret av krem ​​under puten din. Derfor, menn, hvis jenta din dekker hele kroppen med de fettete stoffene i sengen, så det er umulig å røre henne, ikke bekymre deg. Hun ønsker ikke å bli kvitt deg, men er ivrig etter å være vakker for deg. Betrakt det som et av tegnene til at en jente liker deg.

  1. Sett på SPF-cremen

Enhver vår, sommer eller høst solrik dag må starte med å sette en solbeskyttende fuktighet i det minste på ansiktet ditt. Solen med sine ultrafiolette stråler påvirker huden vår mye. Du trenger en crème med SPF 50 for huden din, for ikke å bli parket, pigmentert og rynket. Noen av grunnene har et visst beskyttelsesnivå; men bare hvis det nødvendige nivået blir satt på ansiktet ditt regelmessig, vil du nå målet om å være ung for alltid. Dessuten vil hver fremtidig dato bli begeistret med huden din.

  1. Besøk en skjønnhetspleie

Denne personens yrke taler for seg selv. Han eller hun vil hjelpe deg med å gi skjønnhetsbehandlinger til huden din, håret. Vær derfor vakker. Du bør besøke kosmetologens rom ikke sjelden enn to ganger i året. Husk at denne mannen eller damen vet alt om hvordan du kan forlenge ungdommen din. Kontakt henne om hvilke produkter som skal brukes i din daglige rensingrutine.

Jo før du begynner å implementere disse tipsene jo bedre. Alderen 20 er den beste tiden til å begynne å bry seg om ditt utseende og investere i fremtiden.