forskning

Er terpener juridisk? Hva du bør vite om terpener

Anonim

Frisk grønn humle på et trebord

Vi, som helhet, går frem i hvert felt i et raskt tempo. Botanikere har oppdaget en rekke planter som har fortsatt å bidra positivt til verden, enten innen medisin eller på annen måte. Men folk har misbrukt disse funnene på mange måter. Disse stoffene brukes til ulovlige formål som ikke var motivet til å bli oppdaget. Et klart eksempel er cannabis.

Når det gjelder cannabis, er det første spørsmålet som kommer til å tenke på at det er lovlig? Forbundet er cannabis i seg selv ulovlig, men det er gradvis endring av lovlig holdning til bruken. Noen amerikanske stater har erklært at noen komponenter av cannabis slik cannabidiol (CBD) er lovlig. Arizona er en av de statene som har vedtatt denne oppfatningen.

Det er ca 140 stoffer i cannabis. En stor gruppe av disse forbindelsene er Terpen. Lukt og smak som en cannabis får, skyldes tilstedeværelsen av terpener i den. Disse aromatiske organiske hydrokarbonene er et produkt av lyset som er gitt til cannabis mens planten er undervekst. De dannes inne i sekretoriske celler innenfor glandulære trichomes (hår av knoppene til en cannabisplantasje). Terpener finnes ikke bare i cannabisplanter. Disse aromatiske oljene er til stede i et stort utvalg av planter som Pine-trær.

Terpen har en beskyttende rolle i cannabis. Det holder anlegget trygt fra bakterier, sopp og plantelevende planter som kan skade dem. For humane pasienter kan terpen ha interessante effekter. De oppløses med fett som ligner effekten av serotonin. De hjelper til med å øke humøret og få deg til å føle deg glad. Det gjør også en person til å føle seg mer våken og våken.

Terpener betraktes også som søvnhjelp og en antiinflammatorisk substans. Den har magiske anti-bakterielle effekter og er mye appetittundertrykkende.

Frisk grønn humle på et trebord

Er terpener juridisk

Det er ofte veldig forvirrende å tenke at cannabisplanten er ulovlig, men komponentene i den er ikke. Årsakene er tydelig nevnt ovenfor. De er en naturlig forekomst som alle møter i sitt daglige liv. Dette forklarer forvirringen og gir deg et grønt signal for bruk.