Tannhelse

Er Dental Braces Fortsatt Bulky og Horrible?

Anonim

Tannregulering

Hvis du hører ordet "braces" hva synes du? De fleste av oss stiller fremdeles store, metallbanesporbøyninger som ingen i sitt rette sinn ønsker å ha på seg

.

Men i dag finnes det mange forskjellige ortodontiske behandlinger og for pasienter i alle aldre. Så det betyr stygge, smertefulle braces er en ting fra fortiden. Ortodontikkområdet er et av de raskest voksende områdene av tannbehandling, og dette er gode nyheter for tannleger, fordi de nå har tilgang til et stadig økende utvalg behandlinger og apparater.

Hvilke Dental Braces behandlinger er tilgjengelige?

Faste bøyler

Tradisjonelle faste bånd er fremdeles vanlige, og de er fortsatt svært effektive, spesielt for folk som har komplekse behov og krever mye bevegelse. Tidligere var faste bånd tunge og store, men moderne design er mye lettere og finere. De er også tilgjengelige i forskjellige farger, og det er til og med tannfargede braces. Det finnes moderne faste brace-alternativer, inkludert Six Month Smiles, Damon Braces og Fastbraces. Seks måneders smiler er laget for pasienter som har problemer relatert til sine tenner og gir resultater på bare seks måneder. Damonbraketter er et populært alternativ til tradisjonelle faste bøyler, da de bruker toppmoderne glidebraketter og friksjonsfri teknologi for å bevege tennene raskt og smertefritt. De er egnet for pasienter med komplekse behov og har en tendens til å ta rundt 4-6 måneder mindre tid for å oppnå resultater enn konvensjonelle faste bøyler.

Fastbraces er en relativt ny behandling, men de har blitt utviklet over en 20 års periode. De jobber mye raskere enn tradisjonelle faste bånd, fordi de beveger tannrotene og kronen samtidig. Behandlingen er vanligvis fullført innen 4-12 måneder.

Usynlige Braces

En av de viktigste bug-bears of ortodontic pasienter var synlighet av bøyler og forskjellen har en bærebjelke gjort til deres utseende. Usynlige seler gir en løsning for bildebevisste pasienter og retter tennene uten at noen selv vet det. Populære usynlige bracesystemer inkluderer Invisalign og Clearstep, som begge bruker klare innretninger for å forsiktig lede tennene til justering. Disse behandlingene tilbyr også pasientens fleksibilitet som de kan fjernes for å spise, drikke og rense tennene, noe som gjør dem til et populært valg for tenåringer og voksne.

Flyttbare apparater

Inman Aligner er en revolusjonerende behandling som retter rett på tennene om noen uker. Justereren er flyttbar og bruker den nyeste teknologien for å forhindre smerte. Inman Aligner er utviklet for pasienter som har mindre problemer som påvirker tennene sine, men det kan også være effektivt for personer som har fått tilbakefall etter tidligere tannbehandling.

Lingual Braces

Lingual braces er festet på baksiden av tennene, snarere enn foran og har blitt populært blant folk som ikke vil ha sine braces å bli sett. Populære lingual brace systemer inkluderer Incognito.