generell helse

Antioksidanter, hvordan de polerer livet ditt

Anonim

masse frisk og moden frukt på hvit bakgrunn med kopi plass

Antioksidanter har vært hype av helseprodukter i det siste. Dette ga noen selskaper millioner i salg. Det er en av de mest vellykkede helse-supplementskampanjer, og det gjør det fortsatt. Et helse supplement kan være svært vellykket for virksomheten. Men trives det vanlige folket virkelig med suksessen? Sannheten er, ja. Antioksidanter arbeider underverk for kroppen. Det hjelper kroppen på så mange måter, og her er noe av det.

System brannmenn: Kroppen krever energi til å leve. Selv puster krever energi for musklene å bruke. Alt du gjør, selv tenker, krever mye energi. Selv om det er et klart livssituasjon, som de fleste av oss mangler, er resultatet av en slik prosess. Kroppen omdanner maten til energi gjennom oksidasjon. Dette ligner på brenning av drivstoff fra biler. Men det som er igjen etter at den såkalte forbrenningsprosessen er varmen. Og for menneskekroppen som ville bety problemer. Det er her antioksidanter kommer til redning. Vi har naturlige antioksidanter i kroppen vår som kan motvirke skaden. Men sannheten er, det er ikke tilstrekkelig. Fra å puste, fordøye til å tenke, krever alle disse kreftene som igjen krever at antioksidanter avkjøler millioner av celler samtidig. Men det moderne samfunn har enda mer. Forurensning og stress frigjør også frie radikaler. Og for å takle dette gapet må vi forbruke ekstra antioksidanter for å lindre kroppen fra disse skadelige effektene.

Renser den ødeleggende ettervirkningen: Ettervirkningen av å bruke energi er svært ulempe for cellene. Derfor krever det rengjøring og reparasjoner. Rensing av frie radikaler i kroppen trenger en stor mengde antioksidanter. Jo mer energi du bruker, desto destruktive er det for kroppen. Aktiv livsstil er bra for helsen din, men den bør balanseres med de riktige mengdene av antioksidanter også. Å ta antioxidant kosttilskudd er ikke bare for fancy livsstil, det er bra for helsen din.

Lengre cellens liv: Kroppens celle er avhengig av næringsstoffer fra maten. Men destruktive energiproduksjon gjør det enda vanskeligere for de enkelte cellene. Hver gang den bruker energi, må den reparere seg selv. Og hver syklus gjør cellens liv kortere. Dette er en naturlig prosess, men det kan bli enda mer utfordrende hvis frie radikaler kommer i gang. Dette kan ytterligere forkorte cellens levetid. Dette er grunnen til at noen mennesker alder svært raskt, ikke med antall år, men med deres kropp. Sunnceller dikterer hvor gammel kroppen din ville være. Ved hjelp av antioksidanter kan kroppens celler gi deg flere ekstra år å trives.

Senker risikoen for sykdommer: Alderen kommer med sykdommer. Det høres helt naturlig ut, men årsaken bak dette er igjen cellene dine. På den ene siden har kroppen evne til å reparere og helbrede seg selv. Dette fenomenet skjer hver dag uten at du merker det. På den andre siden, hver gang kroppen reparerer seg, forkortes cellens liv også. Hvis du utsetter deg for mye stress, fysisk eller mentalt, vil kroppen ha en vanskeligere tid å reparere seg selv. Hvis du forlater unaided, vil kroppen bli overveldet med frie radikaler, noe som gjør cellene svake. Dette vil til slutt føre til aldring og sykdommer. Antioxidanten kan hjelpe til med dette problemet. Det vil bidra til å utrydde de skadelige frie radikaler og hjelpe i celleopp reparasjoner også.

Antioxidant er ikke en alt-i-ett-løsning for alle sykdommer som plager menneskekroppen. Men dette er en ting som kan hjelpe kroppen din til å gjenopprette naturlig. Husk at friske celler tilsvarer sunn kropp.