generell helse

Fordeler med å kjøpe ditt helseprodukt Online

Anonim

Fordeler med å kjøpe ditt helseprodukt Online

Meget diskret Shopping

Fysiske butikker tillater ofte at det blir vanskelig å kjøpe bestemte varer. For eksempel, å kjøpe undertøy eller noe seksuelt produkt i en lokal butikk uten å få noen ubehagelige stirrer er nesten umulig. Det er mange tilfeller av dette, og noen ganger kan du føle deg flau for ikke noen grunn.

Shopping på nettet gir deg personvern fordi du ikke vil få folk til å tenke på deg mens du handler. Ikke bare det, selv om kvitteringene vanligvis gjøres, sørger for at ingen vil avgjøre hva du kjøpte.

Prisene er vanligvis billigere

La oss tenke på hvordan butikkene genererer inntekt. De kjøper ting fra produktprodusenten, som lager produktet eller tjenesten som kommer på blokken, legger den på sine spesielle hyller, og selger dette for mer. Det er tre parter i full salg av en tjeneste, vi kaller dem den aller første mannen, som skal fungere som produsent, midt gentleman, hvem er produkt- eller tjenesteleverandøren, og så er det et individ, forbrukeren. Vel, når du kjøper ting på nettet, blir den midtre mannen kuttet ut, så du kan kjøpe varer måtte ha prisen de ville bli solgt til den midterste mannen, for å spare penger.

Shopping Online kan være praktisk

Før internett fant ingen at vi ville kunne kjøpe så mange ting fra din komfort i husene våre, til enhver tid av dagen eller natten, selv. Når du handler på nettet, spiller det ingen rolle om det er to neste dag eller om det er midt på dagen, spiller det ingen rolle om du er i pyjamas, du har nettopp vekk seg opp, eller du er Har en negativ hårdag. Du trenger ikke å gå ut i åpen offentlig, sosialisere og samhandle med en salgskonsulent, eller til og med være rundt noen på noen måte. Det tar ofte bare noen få minutter å finne hva du vil bestille og få det til å bli sendt til din bolig. Du trenger ikke å bruke mer tid på å gjøre deg selv fin eller kjører mot butikker. Shopping på nettet vil være praktisk, raskt og behagelig.

Hvor får du hjelpprodukt på nettet:

Det er så mange butikker du kan velge helseproduktet fra; Du kan bestemme deg for å bruke noen, gratis rubrikker webdepending på din plassering

Tips for kjøp av helseprodukter på nettet:

Med antall online ulovlige apoteker på vei oppover, hva kan du gjøre for å beskytte deg selv? Her er noen tips for å spotte feilene og trygt kjøpe helseprodukter på nettet:

  • Ta kontakt med National Association of Pharmacies (NABP) for å avgjøre om et farmasøytisk nettsted er lisensiert og i god stand før du kjøper.
  • Ikke kjøp legemidler fra nettsteder som tilbyr å foreskrive et reseptbelagte legemiddel for første gang uten fysisk eksamen, selg reseptbelagte legemidler uten resept eller selg medisiner som ikke er godkjent av FDA. Nøkkelfraser å se etter inkluderer "INGEN PRØVENDE PRESKRIPSJON KRAVET" eller "GRATIS ONLINE DOKTOR-KONSULTASJON."
  • Sørg for at nettstedet du kjøper fra, tilbyr en fullstendig liste over stoffer, ikke bare de svært populære som smertestillende midler, vekttap, røykeslutt og impotensmedisiner
  • Ikke kjøp helseprodukter fra nettsteder som ikke angir adresse og telefonnummer.
  • Pass på nettsteder som annonserer for en "ny kur" eller "medisinsk gjennombrudd."
  • Snakk med helsepersonell før du bruker medisiner for første gang.

Ikke oppgi personlig informasjon som kredittkortnummer, med mindre du er sikker på at nettstedet vil beskytte dem.