generell helse

Akupunktur Amazing Health Benefit

Anonim

Det er kjent at akupunktur stammer fra det kinesiske folket, og det er en gammel kinesisk praksis der nåler er strategisk plassert overfladisk i huden for å forbedre helse og generell trivsel. Det er en helhetlig tilnærming til sykdomsforvaltning, samt vedlikehold av helse. Akupunktur kan fungere sammen med konvensjonell medisin, og det er en naturlig medisin uten bruk av rusmidler. Omfattende praksis og forskning har vist hvor effektiv akupunktur er. Akupunktur har nesten ingen bivirkninger eller risiko. I stedet gir det bare potensielle fordeler. Det er alltid verdt å prøve akupunktur før noe mer invasivt eller drastisk.

Det er så mange gunstige effekter av akupunktur, men jeg får bare en kort diskusjon om noen av de fantastiske helsemessige fordelene.


Akupunktur i infertilitetsbehandling

Akupunktur har vært kjent for å tjene flere fordeler for kvinner som prøver å bli gravide, og noen av fordelene er:

  • Forbedrer blodstrømmen til livmoren, noe som forbedrer eggimplantasjonen
  • Equalizes hormoner som påvirker fruktbarheten
  • Reduserer angst, som er kjent for å påvirke fruktbarheten negativt
  • Regulerer menstruasjonssyklusen og påfølgende eggløsning

Akupunktur for å behandle søvnløshet og søvnforstyrrelser

Manglende evne til å sove som kalles søvnløshet ofte hjulpet av akupunktur behandlinger. Behandlingen bidrar til å slappe av i kroppen og forbedre generell helse og dermed søvnløshet og søvnforstyrrelse blir tingen til fortiden.

Avhengighetsavslutning (Røyking, Narkotika, Alkohol)

Akupunkturnålplassering rundt øret er den vanligste behandlingen for avhengighetsterminering, mest spesielt røyking. Ekstra helsemessige fordeler inkluderer lette tilbakebetrekkelse bivirkninger som en person navigerer den vanskelige prosessen med å overvinne en avhengighet. Forskning viser at røykere som gjennomgår akupunktur er tre ganger mer sannsynlig å være tobaksfrie 6-12 måneder senere.

Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOL)

Kronisk obstruktiv lungesykdom (KOL) er en sykdom som påvirker lungene på en progressiv måte, noe som gjør det vanskelig å puste. Årsakene til KOL er røyking og eksponering for innendørs og utendørs forurensninger. Nylig forskning tyder på at, mens det ikke finnes botemedel mot KOL, reduserer akupunktur symptomene effektivt ved å forbedre styrken og fleksibiliteten til brystmusklene. Dette gjør det lettere å puste pasienten.

Akupunkturstyrt kronisk smertereduksjon

De som lider av ryggsmerter, leddgikt, migrene hodepine, fibromyalgi og andre kroniske smerter og ubehag kan dra nytte av akupunktur. Denne holistiske behandlingsmetoden unblocks energikanaler i kroppen, som kan lindre smerte symptomer.


Det er viktig å huske at akupunkturbehandling ikke bør erstatte nåværende medisinsk terapi og behandlinger der pasienten er involvert. Akupunkturbehandlinger brukes til å håndtere et bredt spekter av helseproblemer og har vært vellykket i generasjoner. Det er generell enighet om at akupunktur er trygt når det administreres av velutdannede utøvere ved hjelp av sterile nåler og har svært lav risiko for alvorlige bivirkninger.