frukt

9 helsemessige fordeler med å spise pawpaw hver dag

Anonim

Pawpaw, også kalt graviola, soursop eller guanabana, kommer i en rekke størrelser og former, og den hvite farget, fibrøse massen er rikelig med næringsstoffer. Selv om denne tropiske frukten ikke er kjent i noen land, kan dette være et vanlig element i fruktsalater, desserter og drikkevarer i de sentrale og sør-amerikanske landene hvor den vokser. Lavere i kalorier og mettet i vitaminer og mineraler, kan det supplere ditt daglige diett med flere næringsstoffer.

Søt i smak forfriskende, papaya er skinnende, pæreformet, eksotisk frukt som du finner tilgjengelig i markedet over sommeren og vinteren. Vedlegg av et stort utvalg av svarte, avrundede gelatinøse frø, det myke, spiselige oransje kjøttet av papaya er faktisk næringsrik og tilbyr mange helsemessige fordeler. Her er hvorfor du burde inneholde disse "fruktene av engler" i det du spiser.

Senker kolesterol : Papayaer er rikelig med fiber, C-vitamin og antioksidanter som forhindrer kolesteroloppbygging i arteriene. En for stor mengde kolesteroloppbygging kan blokkere arteriene helt, noe som fører til et koronarangrep.

Papaya er også mettet i vann og fiberinnhold, som begge bidrar til å forhindre forstoppelse og øke regelmessigheten og en sunn fordøyelseskanal.

Inflammasjon: Kolinen er et ekstremt viktig og fleksibelt næringsstoff i papaya som hjelper våre anatomier i søvn, muskelbevegelse, læring og minne. Choline hjelper også virkelig med å holde tritt med strukturen av cellulære membraner, støtter overføring av nerveimpulser, assisterer i absorpsjon av reduksjoner og for stor fett kronisk betennelse.6

Hjelper vektreduksjon: En mellomstor papaya inneholder bare 120 kalorier. Derfor, hvis du sannsynligvis vil gå ned i vekt, ikke glem å inkludere denne milde frukten til ditt daglige kosthold. Dessuten fylles det også med mye kostfiber som hjelper vekttap ved å fremme en følelse av fylde og kontrollerende cravings.

Bones helse og velvære: Lavt inntak av supplement K har allerede vært assosiert med økt risiko for beinbrudd. Tilstrekkelig vitamin K-inntak er svært viktig for god helse, siden den fungerer som en modifikator for benmatriksproteiner, øker kalsiumabsorpsjonen og kan redusere kalsiumutskillelse i urinen.

Øker din immunitet : Din sykdomsbekjempelsesevne fungerer som et skjold mot forskjellige infeksjoner som kan føre til at du blir veldig syk. En individuell papaya kan oppfylle mye mer enn 200% av din daglige avhengighet av vitamin C, noe som gjør det flott å skape en kraftigere sykdomsbekjempelse.

Best for diabetikere: Til tross for deres nydelige smak, er papaya lavere i sukkerinnholdsmateriale (8, 3 g i et enkelt glass skivede papaya) sammen med glykemisk indeks. Denne egenskapen eller hjemme gjør papaya god frukt for diabetikere. De phytonutrients og vitaminer i dem hindrer fremskrittelse av hjerte-og karsykdommer i diabetes. Også, personer som ikke har diabetes kan spise papaya for å unngå at det skjer.

Fordøyelse: Papayas innlemme et enzym kjent som papain som støtter fordøyelsen og kan brukes som et kjøttmørkemiddel.

Kardiovaskulær sykdom: Fiber-, kalium- og vitaminartikler i papaya bidrar til å avværge kardiovaskulær sykdom. En økning i kaliuminntak og en reduksjon av natriuminntaket er den viktigste diettendringen en person kan gjøre for å redusere risikoen for koronar sykdom.

Hud og terapeutisk: Mashed papaya ser ut til å være gunstig for å fremme sårstopping og helbredelse av brente områder når de brukes topisk. Forskere antar at proteolytiske enzymer chymopapain og papain i papaya har ansvaret for det er gunstige effekter.