kreft

9 matvarer som hindrer og bekjemper brystkreft

Anonim

Brystkreft er en slags kreft som utvikler seg fra brystceller. Brystkreft begynner vanligvis i den indre foringen av melkkanaler eller lobulene som gir dem melk. En kreftformet svulst kan spre seg til andre deler av kroppen din. En brystkreft som startet i lobula er kjent som lobulær karsinom, mens den som utviklet seg fra systemet kalles duktalkreft.

De aller fleste brystkreft tilfeller foregår hos kvinner. Brystkreft er den mest vanlige invasive kreft hos kvinner over hele verden. Den står for 16% av alle kvinnelige kreftformer og 22, 9% av invasive kreft hos kvinner. 18, 2% av alle kreftdødsfall over hele verden, inkludert både menn og kvinner, er fra brystkreft.

Brystkreft er den vanligste kreft i dag, og et sunt kosthold spiller en viktig rolle i å redusere sannsynligheten for denne sykdommen.

Matvarer som hindrer og bekjemper brystkreft

Brokkoli

Granateple er kjent for sin anti-kreft egenskaper takket være det er høy mengde polyphenol antioksidanter. Spesielt kan denne friske frukten fungere godt i å beskytte mot utvikling av kreft i brystet. Forskninger innrømmer ellagitanniner i granatäpplen kan hindre seg i å produsere aromatase, et enzym som øker produksjonen av hormoner som skaper brystkreft.

Valnøtt

Forskning på mus viser at legge valnøtter til dine daglige måltider vil fungere for din helse og reduserer sjansen for å produsere brystkreft med 55 prosent.

gurkemeie

Tumeric et stoff funnet i overflod i gurkemeie, utfører en rolle i å beskytte mot et molekyl som heter RANKL, som er avdekket i brystkreft tumor hudceller.

Linfrø

Linfrø er et superfood som kan gjøre brystkreftcellemateriale spredere sakte.

Bær

Berry inneholder mange kraftige vitamin antioksidanter, hovedsakelig anthocyanin og ellaginsyrer. Ifølge American Institute for Cancer Study, kan disse forbindelsene redusere ekspansjonen og redusere levetiden til brystkreftceller.

Grønn te

Tomat er rik på en antioksidant som heter lycopen, som kan bremse utvidelsen av brystkreftceller.